Co-fondatorul Reddit, care este căsătorit cu Serena Williams din 2017, e de părere că timpul petrecut în familie e totul. El și Serena au o înțelegere: să petreacă întotdeauna duminica împreună. Iar de când respectă această înțelegere, relația lor a devenit mai puternică, spune Ohanian.

Și totul a pornit de la ce a văzut în propria familie: ”Avem o simplă tradiție pentru zilele de duminică. În copilărie, tata făcea clătite în fiecare duminică. Erau delicioase, dar nu era vorba doar despre mâncare. Totul consta în a fi împreună.

Așa că, duminica dimineața, pregătesc micul dejun pentru familie. Și nu mă costă nimic, nimic în afară de făina fără gluten (a trebuit să modific rețeta tatei un pic), câteva ouă, lapte de migdale, un ingredient secret și zmeură (Olympia adoră zmeura).

Fără telefoane, doar conversație. Și petrecem ziua în casă sau pe lângă casă. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea sau înotăm în piscină. Să fim doar o familie în aceste zile contează foarte mult pentru amândoi”, a mai spus soțul Seerenei Williams, care are și origini germane.

Cât despre Serena, e clar că și ei îi priește un astfel de gen de viață. Reușește cumva să fie o mamă full-time, dar și o sportivă cu rezultate excepționale. Și admite că toată această tensiune – copil, soț, tenis – îi face bine și îi lipsește atunci când ceva nu e în ecuație.

Vezi și Ce viață au unii! Serena Williams a spus că vrea mâncare italiană la cină, așa că soțul a dus-o repede la Veneția

Citește și: