Chiar luni, la o vizită oficială la Universitatea Loughborough, Meghan Markle a afișat o coafură impecabilă, aducând aminte de frizura lui Rachel, din ”Friends”, cu ani în urmă. Toate firele de păr erau la locul lor, în ciuda vântului.

Meghan Markle, cu parul dreptSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Tratament cu cheratină

Potrivit fostului ei stilist din Londra, părul natural al ducesei de Sussex este unul cu niște ”cârlionți superbi”. Însă Meghan consideră că este mai potrivit să se afișeze cu părul drept, motiv pentru care, pentru a-l proteja, pentru că este nevoită să-l întindă constant, și pentru a-l face mai ascultător, merge periodic la salon, pentru tratamente cu cheratină.

”Meghan venea la mine cel puțin de două ori pe săptămână, pentru tratamente cu cheratină”, a declarat Theonie Kakoulli.

Un astfel de tratament costă circa 350 de dolari și durează între două și patru ore. Se aplică această proteină care este secretată în mod natural de păr, după care părul este încălzit, pentru ca porii să se sigileze.

Potrivit hairstylist-ului, Meghan are ”un păr foate frumos” și foarte sănătos. ”Se vede că îl îngrijește și că e mândră de el – chiar e incredibil”, a mai spus expertul, prin mâna căruia au trecut nenumărate femei.

Foto: NorthFoto

Vezi și Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la voalul de mireasă a lui Meghan Markle. E cea mai frumoasă dovadă de dragoste pe care i-o putea aduce prințului Harry!

Citește și: