Iar fanele sale probabil s-au întrebat cum ar fi fost dacă erau căsătorite cu actorul. A răspuns recent soția acestuia, Kelly Preston, căsătorită cu el din 1991.

Întrebată ”care e cea mai bună parte și cea mai rea în a fi căsătorită cu John Travolta”, actrița, mamă a trei copii, a replicat imediat: ”Sunt așa de multe lucruri bune! Buzele sale, dansul, distracția, râsul. Încă mai dansăm tot timpul. Copiii noștri dansează cu noi, dansăm peste tot în casă. Ieșim în oraș și dansăm. Ador asta!”.

Kelly și John au împreună pe Ella Bleu, de 18 ani, și pe Benjamin Travolta, de 7 ani. Au mai avut un fiu, Jett, care din păcate a murit la vârsta de 16 ani.

Ea era căsătorită când l-a cunoscut. Dar a fost dragoste la prima vedere

Kelly a povestit și că s-a simțit atrasă de el din momentul în care l-a văzut prima oară, pe platoul de filmare pentru ”The Experts”, în 1989. ”Ei bine, nu eram fericită la momentul respectiv, hai s-o spunem așa. Eram cu persoana nepotrivită”, a declarat ea. În acea vreme, Kelly era căsătorită cu Kevin Gauge. Mariajul lor nu a rezistat decât doi ani.

Dar l-a văzut pe John Travolta și a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu nu și-a putut lua ochii de la el, știind că-l dorește de soț.

Secretul mariajului lor

Întrebată, atât ea, cât și soțul ei, care e secretul mariajului lor, Kelly a răspuns: ”Creșteți și schimbați-vă!”.

”Continuați să faceți lucruri, doar voi doi!”, a mai spus Kelly.

Iar John a pus punctul pe ”i” răspunzând la această întrebare. ”Unele cupluri nu caută să afle care sunt noile nevoi ale celuilalt. Dacă depui un pic de energie pentru a pune întrebarea <>, doar așa poți menține proaspătă relația”, a declarat el.

Sigur, e important și să îl iubești pe celălalt și să îl protejezi, dar relația trebuie menținută proaspătă, a mai spus starul din ”Grease”.

Foto: Hepta

Vezi și Apariție rară pe covorul roșu, la Cannes: John Travolta, cu soția și copiii | GALERIE FOTO

Citește și: