Într-un interviu recent, actorul a fost întrebat care este secretul unui mariaj fericit. Fără a sta pe gânduri, starul din ”Indiana Jones” a replicat: ”Nu vorbi. Doar dă din cap aprobator”.

Cu această strategie, Ford a reușit să păstreze un mariaj longeviv pentru Hollywood. Cei doi s-au cunoscut la premiile Globurile de Aur, în 2002. 8 ani mai târziu s-au căsătorit.

Ford are patru copii din două căsătorii anterioare, în timp ce Flockhart are un băiat adoptat.

Cât despre diferența de vârstă de 22 de ani, Ford și Flockhart susțin că în relația lor nu a fost niciodată o problemă. ”Adevărul e că, uneori mă simt mai bătrână decât Harrison”, declara actrița la un moment dat.

În plus, Harrison Ford este un bărbat care duce o viață foatre activă, în ciuda vârstei. Încă joacă în filme, el urmând să fie văzut în „The Call of the Wild”, și zboară ori de câte ori are ocazia, el având de 25 de ani licență de pilot. Când nu e la filmări, în Los Angeles, el petrece timpul alături de soția sa în ferma pe care o dețin, la țară, în Wyoming.

Vezi și Ea e o actriță de telenovele celebră și are 86 de ani. Soțul ei are doar 55. Dar ce cuplu frumos formează! Secretul mariajului lor, de aproape 20 de ani

Citește și: