În vârstă de 52 de ani, vedeta, pe care anii au schimbat-o prea puțin, este căsătorită cu actorul Matthew Broderick din 1997 și au împreună trei copii. Secretul mariajului ei? Din când în când să stea departe de soț. Așa, spune ea, atunci când se întâlnesc chiar au ce să-și spună.

”Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim”, a declarat actrița recent.

”Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, mai declară Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Relațiile sunt dificile”

Vedeta dă de înțeles că și în relația ei sunt momente în care se întreabă dacă merită, dar tocmai această depărtare o aduce cu picioarele pe pământ. ”Am fost norocoasă. Relațiile sunt dificile. Întotdeauna mi-am spus că ar trebui să investesc mai mult (timp, efort – n. red.). Îl iubesc, cred că este un om super”, mai spune vedeta.

”Sunt sigură că-l enervez. Și el mă enervează uneori. Dar sunt extrem de mândră de cine este el!”, mai spune vedeta. Apoi, ”cu cât reziști mai mult (în relație – n. red.), cu cât se adună triumfurile și dezamăgirile (…), cu atât mai greu e să-ți imaginezi că ai putea să nu fii în acea relație”, mai spune Parker.

”Sunt un fel de secretară de modă veche”

Cât despre postura de mamă, actrița admite că poate fi foarte dificil. ”E extrem de obositor. Practic, strângi după toată lumea toată ziua. Ești ca un fel de secretară de modă veche. Tot ce fac e să organizez viețile celor din jur”, admite actrița.

Chiar și așa, însă, nu și-ar dori să fie altfel: ”E ceea ce mi-am dorit”.

Sarah Jessica Parker mai spune că adoră să fie martoră la transformarea celor trei copii ai ei (James Wilkie, de 15 ani, și gemenii Tabitha și Marion, de 8 ani) în persoane ”interesante, decente”.

Foto: Instagram/Hepta

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: