Deși este o perioadă destul de emoțională pentru Smiley, artistul continuă să-și amuze fanii. Invitat în cadrul unui podcast realizat de către Damian Drăghici, cântărețul a stârnit hohote de râs cu răspunsurile pe care le-a dat.

El a fost pus în fața unei întrebări mai delicate: „Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?”, l-a întrebat Damian Drăghici. Cu zâmbetul pe buze, șugubăț așa cum îl știm, Smiley a replicat natural, el știe dacă în glumă sau nu: „Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa”.

Smiley și Gina Pistol s-au pregătit intens pentru venirea pe lume a primului lor copil. Celebra prezentatoare TV urmează să nască luna aceasta, iar viitorii părinți sunt extrem de emoționați, ambii fiind la primul copil.

Smiley a dezvăluit că a petrecut tot mai puțin timp acasă în ultima perioadă, asta din cauza faptului că locuința fost reconstruită pentru venirea pe lume a fetiței. Celebrul cântăreț a mărturisit că este entuziasmat de noua etapă din viața sa.


„La mine în casă stau cât mai puțin în momentul de față, pentru că este în reconstrucție. E sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima sută de metri.

Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou. Începutul lui martie este programat să vină copilul, dar se poate întâmpla orice.

Conștientizez din ce în ce mai mult că mai este o lună și mi se schimbă viața radical.

În fiecare dimineata mă trezesc mai entuziasmat decât ziua precedentă. Voi trăi niște lucruri pe care nu le-am mai trăit niciodată. Voi avea un prieten nou”, declara recent Smiley, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Vezi și Gina Pistol și Smiley mai îndrăgostiți ca oricând. Ce a dezvăluit blonda despre bebelușa lor: „Ne-a ales…”

Citește și:

Cătălin Moroșanu, detalii inedite despre părinții săi: “De la mama am moștenit… Mă bucur că am rămas lângă ei”

Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui său, răpus de Covid: „Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit”