Iar aceasta e aparent simplă: ”Găsește persoana potrivită!”. Hugh Jackman e în măsură să vorbească despre așa ceva, după 22 de ani de mariaj cu Deborra-Lee Furness, pe care îi vor sărbători în 11 aprilie.

”Când ieși la întâlniri, expui cea mai bună versiune a ta. Pe ringul de dans îți arăți cele mai bune mișcări. Porți cele mai bune haine. Dar cum faci tranziția de la acea persoană la adevăratul eu?”, a declarat actorul în vârstă de 49 de ani.

El a fost norocos să găsească dragostea necondiționată și acceptarea deplină când a întâlnit-o pe Deborra, în vârstă de 62 de ani, în 1995. ”Din prima zi Deb și cu mine am avut acel sentiment că ne simțim foarte bine, confortabil, împreună”, se destăinuie actorul.

”A fost ceva care s-a legat perfect imediat. E acel sentiment pe care îl simți, acea legătură care îți spune că ea e femeia pe care o vrei în viața ta”, a mai spus vedeta.

Apoi, mai spune Jackman, a contat și faptul că s-au întâlnit înainte ca el să fie faimos. ”Unul dintre cele mai bune lucruri care s-a întâmplat în cariera mea a fost că a început târziu. Eu și cu Deb eram deja împreună, un cuplu închegat, o echipă, îndrăgostiți nebunește”, mai spune el.

My funny valentine! #throwbackthursday #mydebs

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Părinții a doi copii adoptați

”Luăm succesele și insuccesele așa cum vin. Prioritatea noastră este familia și suntem alături, unul pentru celălalt, indiferent ce se întâmplă”, a mai declarat Jackman, părinte a doi copii adoptați alături de soția sa. Oscar și Ava au 18, respectiv 13 ani. Anterior, soția lui Jackman a pierdut două sarcini. Încercase mai multe runde de fertilitate in vitro, însă în cazul ei nu au avut succes.

”Nu mă gândesc la ei ca fiind adoptați”, mai spune actorul. Băiatul său are unul dintre părinții biologici de culoare, dar acest lucru nu a contat deloc.

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: