Kate Middleton s-a simțit norocoasă că poartă pe deget chiar inelul pe care l-a avut mult iubita prințesă Diana, fiind cel cu care William a cerut-o în căsătorie, însă puțini știu că această bijuterie nu trebuia să ajungă la Kate.

Faimosul inel de logodnă al lui Kate Middleton se pare că îi aparținea de fapt Prințului Harry, potrivit Hello Magazine.Fostul majordom al familiei, Paul Burrell, a declarat că prințul Harry l-a moștenit de la Prințesa Diana, însă a decis să i-l ofere fratelui său, prințul William, având în vedere legătura specială pe care o avea Kate și pe care o considera ca o soră. Este vorba despre inelul cu care Charles a cerut-o pe Diana de soție, în 1981.

„Sigurul lucru pe care l-a păstrat de la mama sa, i l-a dat fratelui său. Este un gest altruist, bun, exact cum era și Diana”, a declarat Paul Burrell.

În ciuda gestului făcut de Harry, familia regală le dă acum o nouă lovitură ducilor de Sussex.

Tensiunile dintre Meghan Markle și familia regală nu par să se termine prea curând. Potrivit publicației The Sun, Regina Elisabeta a II-a i-a interzis soției Prințului Harry să mai împrumute bijuteriile ce fac parte din Colecția Regală.

Prince William and Kate Middleton announce their engagement at St James Palace.November 16th 2010SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Colecția Regală include sute de bijuterii istorice, inclusiv coliere cu diamante, broșe și diademe, dar și tiara Queen Fringe, ce poate fi purtată și sub forma unui colier și a fost realizată pentru Regina Mary de Teck în 1919. Printre acestea se află de asemenea și bjuteriile purtate în trecut de Prințesa Diana.

În schimb, Kate Middleton a fost adeseori surprinsă purtând bijuterii din Colecția Regală, inclusiv faimoasa tiara The Cambridge Lover’s Knot.

În plus, s-a aflat recent și faptul că Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, este dispus să „simplifice” monarhia pentru a economisi bani. Dezvăluirea a venit din partea autoarei și biografei regale Angela Levin, care consideră că acesta ar fi momentul în care Harry și Meghan Markle, care locuiesc în prezent într-un conac în valoare de 11 milioane de lire sterline din California, alături de fiul lor, Archie, să aibă parte de o dezamăgire venită din partea familiei regale.

Prințul Charles și Prințul William au fost pregătiți să discute despre viitorul monarhiei, inclusiv despre membrii familiei care ar trebui să își continue activitățile din postura de membru al familiei regale, după moartea Prințului Philip. Mai mult, membri superiori ai familiei regale ar putea fi doar Prințul Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Alți membri ai familiei ar putea fi încurajați să muncească pentru a se întreține și își pot pierde titlurile.

Foto: Profimedia