E vorba despre o fiertură plină de colagen, care îi păstrează prospețimea tenului și a pielii, în general.

”Mergeți la măcelar și luați toate oasele pe care urmează să le arunce. Vi le va da pe gratis. Luați oasele, fierbeți-le timp de 24 de ore și beți fiertura. E așa de plină de colagen că nu vă vine să credeți!”, a detaliat vedeta, care probabil că nu are habar că ar mai putea adăuga câteva ingrediente și ar obține o supă sau chiar o ciorbă.

Încă un secret

Vedeta, de trei ori divorțată și mamă a doi copii, nu e însă străină nici de sport. Deși e la vârsta la care ar putea fi și bunică, Halle, care la începutul carierei era model, are mare grijă de trupul ei, iar asta se vede. Actrița face yoga în mod regulat, concentrându-se mai ales asupra întinderilor, stretchingului și respirației. ”Fitness-ul nu înseamnă doar a alerga, a ridica sau a lovi. Pentru mine, a fi atletic și în formă presupune și a face întinderi și a respira corect.

Faptul că includ stretchingul în program mă ajută să am mușchii lungi, flexibili, îmi îmbunătățește mobilitatea și, cel mai impotrant, mă ajută să nu mă rănesc”, declara ea în urmă cu ceva vreme, întrebată fiind ce face pentru a arăta așa.

Foto: Instagram

Vezi și Halle Berry și Keanu Reeves se întâlnesc în secret. Iată ce îi place actriței la starul din Matrix

Citește și: