Alexandru Ciucu (46 de ani) și Alina Sorescu (35 de ani) divorțează după aproape 12 ani de mariaj, din care au rezultat două fetițe superbe. Dacă pentru solistă această nefericită experiență este o premieră, ea declarând că Ciucu a fost primul și singurul bărbat din viața ei, ei bine designerul Casei Regale a mai trecut așa ceva.

În 2011, Alexandru Ciucu a vorbit pentru prima dată despre acest secret din viața lui și a dezvăluit că s-a însurat, în tinerețe, după doar o lună de relație, cu o tânără pe nume Ana Cristina. Se întâmpla în 2004, iar 4 ani mai târziu avea să o cunoască pe Alina Sorescu, cea care i-a devenit a doua soție, în 2010.

Vezi și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb

Ce spune Alexandru Ciucu despre prima căsătorie

“Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți.

Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență.

Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, povestea Alexandru Ciucu, într-un interviu pentru Revista Tango.

Alexandru Ciucu, primul bărbat din viața Alinei Sorescu

De cealaltă parte, Alina Sorescu nu a mai avut relații amoroase până la Alexandru Ciucu, ea fiind fericită că primul bărbat din viața ei a devenit și tatăl copiilor ei. „Eu nu pot să fac o comparaţie, pentru că relaţia mea cu Alexandru e prima în adevăratul sens al cuvântului”, declara, ea îniante de nunta cu designerul. În 2008, când s-a cunoscut, Alina Sorescu avea 24 de ani.

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorteazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii.

Citește și: Alina Sorescu, reacție după ce “a explodat” divorțul. Cum s-a fotografiat solista