Revista americană US Weekly a aflat motivul pentru care Charles și familia lui râdeau în imaginile publicate de ziua lui. Fotograful familiei, Chris Jackson, a putut să capteze pe cameră chicotelile celor care stăteau la poză  prințul Charles și  soția sa, Camilla, Kate și William, Meghan și Harry și copiii ducilor de Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, cu ajutorul dădacei micuților.

Mai exact, Maria Borrallo, dădaca micilor prinți,  a stat alături de fotograful Jackson, strâmbându-se și făcându-le cu mâna copiilor pentru a le atrage atenția ca ei să se uite la cameră. Însă, la un moment dat, femeia a fost atât de haioasă încât toată lumea a izbucnit în râs și așa au ieșit imaginile relaxate cu familia regală. „Maria se strâmba la copii și le făcea cu mâna ca să le atragă atenția. Toți au izbucnit în râs la un moment, reușind astfel să pară foarte relaxați în poză”, a declarat o sursă de la palat.

Citește și: Cum arată Aura Urziceanu la 72 de ani. E de nerecunoscut. Fanii au rămas muți de uimire

Bona e maestră în arte marțiale

Kate Middleton și prințul William au angajat-o pe Maria Turrion Borrallo în 2013, o dădacă cu foarte multă experiență, în vârstă de 40 de ani. Aceasta locuiește la palatul Kensington de atunci și acum are grijă și de prințesa Charlotte și prințul Louis, potrivit revistei Cosmopolitan.  Borrallo nu doar că locuiește în casă cu Kate și William și copiii lor, dar îi însoțește și în deplasări și chiar și la evenimente.

Turrion Borrallo a fost antrenată timp de patru ani pentru această meserie, la prestigioasa școală de dădace Norland School, unde a urmat și cursuri de auto-apărare și arte marțiale, a învățat tehnici antiterorism și chiar să conducă ca un șofer profesionist.

Citește și: