Kate Middleton este considerată una dintre cele mai stilate femei din lume, așa că nu e de mirare că toate britanicele vor să-și cumpere hainele pe care le poartă ducesa. Însă, reprezentantele sexului frumos nu vor doar să știe cu se îmbracă aceasta, ci și cum reușește să se mențină în formă.

Deși soția prințului William  a fost cirticată că este prea slabă, femeile din întreaga lume au declarat că vor să știe ce mănâncă ducesa de Cambridge ca să-și păstreze silueta, fiindu-le greu să creadă că aceasta ar putea să poarte și ea adidași și că ar munci din greu în sala de fitness. Însă, în mod suprinzător, Kate Middleton recunoaște că face foarte mult sport și încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Ea susține că știe că trebuie să arate mereu bine, acest lucru făcând parte practic din jobul ei, dezvăluind exact ce mănâncă în fiecare zi.

Mănâncă multe fructe și legume

Astfel, potrivit revistei Marie Claire, Middleton consumă la micul dejun, în fiecare dimineață,  doar un smoothie cu spirulină, realizat din spanac, coriandru, varză kale, salată verde și spanac, amestecat cu suc de fructe de pădure pentru aromă. Nu sună prea apetisant, însă Kate susține că ei așa îi place, întrucât spirulina are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogată în proteine, minerale, vitamine și amino-acizi. De asemenea, îi dă energie, stimulează sistemul imunitar,  îi oferă rezistență și ajută la buna funcționare a organelor.

Ce dulciuri preferă

Mai mult, ducesa spune că spirulina o ajută să-și detoxifice organismul, ajuntându-i organismul să elimine impuritățile luate din alte alimente, iar dacă vi se pare prea scârbos să puneți spirulina în smoothie, recomandă să o consumați cu ouă sau cu ceva ce vi se pare mai gustos.

Potrivit revistei Delish, dieta lui Kate este bogată, de asemenea, în fructe și legume crude și adoră să gătească,  în mod special, îi place să facă curry. Ea încearcă să mănânce cât mai des salată de pepene verde, lapte de migdale și fructe goji. Cu toate acestea, soția prințului William recunoaște că uneori nu se poate abține de la dulciuri și preferă budinca de  caramel, gem și tortul de fructe.  Kate a mărturisit că înainte de nuntă  a ținut dieta Dukan, bogată în proteine slabe ca să aibă o siluetă cât mai perfectă, iar de atunci încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

Citește și: