Inițial, voiau să-l facă după ce perioada restricțiilor cauzate de pandemie avea să se termine, dar planurile s-au schimbat când au auzit că băiatul cel mare al lui Radu urma să plece în doar câteva săptămâni, pentru a studia în străinătate.

Lia-si-fratii-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”La începutul verii ne gândeam să amânăm botezul până când riscurile pandemiei vor fi semnificativ mai scăzute. Sincer, îmi și imaginam cum voi intra cu ea de mână în biserică.

Încet-încet, văzând și cum evoluează lucrurile, începusem să ne gândim dacă nu am putea face totuși slujba și o petrecere restrânsă, urmând să adunăm pe toată lumea la tăierea moțului sau pentru un alt moment important din viața ei. Dar tot indeciși eram și balanța înclina mai mult spre amânarea botezului.

Asta până în ziua în care băiatul cel mare al lui Radu ne-a anunțat că a fost admis la studii în străinătate și că pleacă în 3 săptămâni din țară, fără să se mai poată întoarce ușor din cauza carantinei. Atunci ne-am zis că ăsta e motivul pe care îl așteptam ca să facem acum botezul și să nu îl mai amânăm, căci era firesc ca fratele ei mai mare să poată participa și el”, a explicat Dana pe blogul personal.

Ce-a ieșit, însă, nu trădează organizarea în pripă, dimpotrivă. În plus, chiar dacă nu au participat multe persoane – 35 – au existat trei torturi. ”Spre seară, am suflat în cele 3 torturi. Unul era al Liei pentru botez, unul al fratelui ei care a și plecat între timp la studii și unul al Andreei Esca, fiind alături de noi de ziua ei.

Iar când s-a lăsat întunericul, așa cum se cuvine la un Camp Party, am aprins un foc de tabără și am dansat sub cerul înstelat”, a dezvăluit Dana.

Vezi și Dana Rogoz și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Citește și:

Tavi Clonda, transformare de look neașteptată: „Am plâns ca un copil”

Radu Mazăre Jr, infectat cu coronavirus. Se tratează acasă