Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și prințul Philip s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1947. Un om din preajma cuplului regal spune că longevitatea căsniciei monarhilor are la bază un singur lucru: simțul umorului, scrie Daily Mail. Biograful regal Ingrid Seward spune monarhii împărtășesc un simț minunat al umorului, iar Majestatea Sa Regina are cu adevărat talentul unui comic.

Secretul căsniciei trainice a Reginei Elisabeta a II-a și a prințului Philip: umorul

Cuplul regal s-a căsătorit pe 20 noiembrie 1947 la Westminster Abbey. Au împreună 4 copii: prințul Charles, prințul Andrew, prințul Edward și prințesa Anne. Ingrid, care scrie despre casa regală a Marii Britanii de peste 30 de ani spune că întotdeauna a domnit buna dispoziție între ei.

Cred că secretul logevității căsniciei lor este că râd împreună. Știm că viața poate fi foarte dificilă. Regina are cu adevărat talentul unui comedian și are o adevărată artă de a imita. Poate imita accentul de Liverpool foarte bine, accentul irlandez și multe alte accente. Poate vorbi chiar și ca un american.

Povestea de iubire neștiută dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip. S-a îndrăgostit de el când avea doar 13 ani, iar acum sărbătoresc 70 de ani de căsnicie

Secretul căsniciei trainice a Reginei Elisabeta a II-a și a prințului Philip: el și-a acceptat rolul de consort

Ingrid spune că prințul Philip a devenit un bărbat ”casnic” atunci când regina a fost încoronată în 1952. Ea explică: Întotdeauna am spus că Prințul Philip a fost un bărbat casnic, ceea ce nu i-a convenit. Nu era de fapt. A lucrat ca ofițer de marină. Totuși, atunci când au apărut copiii, s-a dedicat mai mult creșterii lor pentru că regina de la 25 de ani îndeplinește funcția de monarh al Marii Britanii și a fost nevoită să se dedice acestei activități.

Citește și: