Soția lui Adi Sînă susține că este importat să ai un stil de viață echilibrat și că ea are grijă să consume alimentele care o ajută să se mențină sănătoasă. Anca că are mare  grijă la ceea ce mănâncă şi crede că reţeta succesului este echilibrul alimentar şi atenţia la cantităţile de mâncare consumate.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Consumă minim 2-3 lămâi pe zi

Mai mult, ea recunoaște că secretul la care apelează în ceea ce privește silueta este lămâia pe care o mănâncă zilnic, în cantități mari, asigurându-și astfel un aport mare de vitamina C. „Iubesc gustul acru și consum lămâi în catități industriale, nu-mi lipsește niciodată din casă. Îmi place să mănânc citrice și lămâia nu-mi lipșeste. Mănânc minim 2-3 pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă, în salate sau le pun în apă caldă”, recunoaște Anca.

În schimb, mănâncă normal, însă încearcă să nu facă abuz. Nu  bea băuturi carbogazoase, nu consumă zahăr aproape deloc – cu excepţia celui din fructe , aproape deloc carne sau foarte rar, iar pâinea o pregăteşte în casă. „Cel mai bine este să nu abuzăm cu nimic”, spune aceasta.

 

„ Eu mănânc lucruri absolut normale. Îmi plac cartofii, fasolea şi lintea. Îmi plac legumele, mănânc foarte, foarte multe legume verzi, lactate slabe”, a dezvăluit Anca într-un interviu pentru Adevărul.

„Reţeta succesului ar fi să ne temperăm pe noi. Cred că echilibrul este cuvântul cheie. Şi mie mi se întâmplă să  am poftă de ceva dulce, de exemplu, dar dacă mănânc o amandină, următoarea masă mănânc ceva sănătos. Fie doar o salată, o salată cu brânză slabă, nimic foarte pretenţios“, a mai adăugat vedeta.

Citește și: O actriță celebră a fost implicată într-un grav accident rutier. A fost dusă de urgență la spital

Face sport de minim două ori pe săptămână

„Prima data, cu David, eram foarte tânără, aveam 21 de ani când am rămas însărcinată, naşterea a fost foarte dificilă pentru că bebeluşul nostru avea 4,550 kilograme. Trebuie să mărturisesc că pe vremea aceea nu ţineam atât de mult cont de cantitatea de mâncare pe care o consumam, nu făceam foarte mult sport – pentru  că aveam avantajul vârstei. Dar pe măsură ce am crescut şi m-am maturizat, sper eu, lucrurile s-au schimbat şi a devenit mai degrabă un stil de viaţă pe care îl aplic şi membrilor familiei“, ne-a mai spus Anca.

Cu toate acestea, soția lui Adi recunoaște că nu este o mare sportivă, dar încearcă să facă sport de minim două ori pe săptămână, preferând pilatesul,  și merge zilnic foarte mult, în timp ce se iese la plimbare cu copiii în parc.

Citește și: