Arabella Preston, make-up artist pentru multe vedete, dar și cea care a machiat-o pe ducesa de Cambridge la nunta ei cu prințul Wiiliam, a dezvăluit pentru New York Magazine secretele de frumusețe ale lui Kate Middleton.

Soția prințului William acordă o mare atenție feței sale, iar pentru a-și curăța tenul ea nu apelează la produse extrem de costisitoate, ci la  prosoape de bumbac. Ea preferă această metodă pentru că își îndepărtează machiajul și praful de pe față fără să se murdărească pe mâini și în același timp oferă tenului și o exfoliere delicată. Însă, atenție că nu doar îți arunci prosopul pe față înainte să mergi la culcare, potrivit Arabellei.

Citește și: Actorul Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din ”Dragoste Infinită”, se însoară în această seară. Locația unde va avea loc nunta este spectaculoasă. Imagini în articol

Kate Middleton se machiază singură

Umeziți bine prosopul și puneți-l pe față în timp ce vă aplicați cu mâinile un masaj ușor, ceea ce va duce la dizolvarea cu ușurință a machiajului și a rimelului și va va lăsa fața curată. Mai mult, Kate folosește apoi și un ulei organic din trandafiri, care are proprietăți antiinflamatore și reduce semnele îmbătrânirii și decolorarea, spunând că îi place foarte mult că îi face pielea catifelată. De altfel, aceasta a mărturisit că și mama ei folosește acest ulei.

 

Arabella a precizat că Middleton a început să fie mai atentă la produsele pe care le folosește de când a rămas însărcinată cu micuța prințesă Charlotte și obișnuiește să se machieze singură.

De altfel, ducesa de Cambridge a recunoscut că  la micul dejun, consumă, în fiecare dimineață,  doar un smoothie cu spirulină, realizat din spanac, coriandru, varză kale, salată verde și spanac, amestecat cu suc de fructe de pădure pentru aromă. Nu sună prea apetisant, însă Kate susține că ei așa îi place, întrucât spirulina are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogată în proteine, minerale, vitamine și amino-acizi. De asemenea, îi dă energie, stimulează sistemul imunitar,  îi oferă rezistență și ajută la buna funcționare a organelor.

Citește și: