Heidi Klum este una dintre vedetele care par să nu îmbătrânească. Modelul german a împlinit în această vară 47 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Află ce trucuri de înfrumusețare folosește și ce reguli respectă cu strictețe.

Nu sunt multe vedete care să arate la fel de bine în viața reală așa cum arată în pictoriale sau pe rețelele de socializare. Chiar și Heidi Klum recunoaște într-un interviu pentru whowhatwear.co.uk că nu arată precum Heidi Klum atunci când nu este machiată și aranjată. Cu toate acestea, modelul german are un aspect imepecabil și fără machiaj, ceea ce este impresionant având în vedere că are 47 de ani.

Heidi pare mult mai tânără decât este, iar ritualul său de îngrijire a pielii și regulile de dietă pe care le respectă o ajută să se mențină în formă. Iată care sunt secretele sale de frumusețe:

Obiceiurile sale de îngrijire nu sunt complicate

„Sunt bombardată cu produse de înfrumusețare din întreaga lume și îmi place să încerc diferite lucruri, dar pentru mine elementele de bază sunt cele mai importante. Când mănânc corect și mă hidratez văd diferența pe fața mea atunci când mă uit în oglindă. 

Trebuie să te privești în oglindă ca să observi dacă este ceva în neregulă. Astfel îți poți da seama dacă acele coșuri care ți-au apărut sunt rezultatul alimentelor nesănătoase pe care le-ai consumat. Dacă pielea ta este uscată și nu pare să-și revină, este un semn că ești deshidratată. Trebuie să te privești în oglindă și să-ți asculți corpul. Vei ști ce ai de făcut”, a declarat Heidi.

Vezi pe eva.ro toate secretele de frumusețe ale lui Heidi Klum.