Deși  nu a fost văzută deloc cu ochi buni după ce soțul ei a fost ales președintele Franței din cauza relației ei atipice cu Emmanuel Macron (40 de ani), ea fiind cu 25 de ani mai în vârstă, Brigitte a reușit într-un timp scurt să-i cucerească pe francezi și a devenit cea mai iubită primă doamnă din istoria Franței.

Sora ei a murit într-un accident cumplit

Deși apare de multe ori zâmbitoare, Brigitte ascunde o mare dramă. În anul 1961, când Brigitte era adolescentă, sora ei mai mare a murit într-un accident de mașină împreună cu soțul și cu fiica acestora. Evenimentul a avut un mare impact în viața și în construirea personalității sale, fiind mult mai atentă și mai ocrotitoare cu cei din jur.

 

Emmanuel And Brigitte Macron vote – Le TouquetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Brigitte Macron a fost patinatoare

Mai mult, ea a suferit foarte tare la începutul relației de dragoste cu Emmanuel. Și asta, pentru că din cauza relației cu el, toți prietenii i-au întors spatele, a fost umilită de ei.

Astfel, pe lângă dezaprobarea familiei Macron, a existat și dezaprobarea prietenilor lui Brigitte, care i-au întors, destul de ușor, spatele. Potrivit publicației TheLocal, un prieten al cuplului prezidențial a dezvăluit că multă vreme „cuplul a fost victima unei epidemii”. Prietenii au încetat să mai vorbească sau să se mai întâlnească cu ea, imediat ce relația celor doi începuse. Cu toate acestea, dragostea celor doi a biruit și după atâția ani sunt în cotinuare împreună și se susțin unul pe celălalt.

Brigitte Macron s-a făcut remarcată în fiecare profesiei de-a ei. Înainte să devină profesoară a fost patinatoare de succes. Acest sport nu a reprezentat doar un hobby pentru ea, ci a fost membră a echipei de patinaj din orașul francez Amiens, unde a crescut.

Citește și:

Ce studii are Anamaria Prodan și unde a lucrat, înainte de a deveni cea mai cunoscută impresară de la noi și o femeie de afaceri de succes

Nadia Comăneci, așa cum nu ai văzut-o niciodată! Cum arăta gimnasta pe motocicletă, în tinerețe