Postul muzical de televiziune MTV s-a lansat în România, cu surle și trâmbițe, pe 15 iunie 2002. Cu acea ocazie, Enrique Iglesias a fost invitat la noi în țară, să susțină un concert pe stadionul Lia Manoliu. A fost nebunie, iar cei care și-au trăit adolescența în perioada anilor 2000 cu siguranță nu pot uita isteria care s-a creat în jurul fenomenului MTV.

Despre asta a vorbit și Mircea Zara (57 de ani) în podcastul lui Speak, el fiind unul dintre primii VJ de la MTV, alături de Diana Munteanu și Liviu Stanciu. Puțini își mai amintesc că înainte de lansarea MTV în România, Diana Munteanu a fost trimisă la Londra, pentru a-i lua un interviu lui Enrique Iglesias (47 de ani). Interviul urma să fie difuzat în ziua lansării postului și să fie un intro pentru marele concert al solistului latino, de pe stadionul Lia Manoliu, din București.

Aceea a fost perioada în care fiul cel mic lui Julio Iglesias a făcut o pasiune fulgerătoare pentru românca noastră, însă Diana Munteanu (44 de ani) nu i-a răspuns avansurilor. De ce? Era îndrăgostită-lulea de Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali. Diana și Lucian au fost împreună aproximativ doi ani, fiind una dintre relațiile pe care blondina și le-a asumat. Înainte de căsnicia cu Claudiu Niculescu, care a durat din 2007 până în 2014, i-au mai fost atribuite relații cu diverși fotbaliști, printre care Iulian Miu, Adrian Neaga, Nana Falemi sau Adrian Mutu, dar pe care Diana nu le-a confirmat niciodată.

Despre pasiunea lui Enrique pentru Diana a vorbit și Mircea Zara în podcastul lui Speak. „A venit partea MTV-ului, când au început Europe Music Awards-urile cu noi. Cu Enrique, cu Diana, măăăăi, ce povești! Ce, zici de Enrique și Diana?”, l-a întrebat Zara pe Speak, căci acesta din urmă încerca să-l descoase, din priviri, dacă a fost ceva între româncă și spaniol.

Un nou video cu Enrique Iglesias și gemenii lui a cucerit internetul. Fanii au râs în hohoteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De ce l-a refuzat Diana Munteanu pe Enrique Iglesias

„Daa, daaa! Ce istorie frumoasă și ce poveste frumoasă a fost. Din păcate, nu s-a concretizat în final, deși cred că el și-ar fi dorit. Cea care a zis NU a fost Diana. Din păcate. Și cred că dacă mă întrebi și o întrebi și pe Diana, și acum regretă”. „Dar ea de ce a zis nu?”, a întrebat Speak. „Ea era, la momentul acela, foarte îndrăgostită de Lucian Becali”, a mai spus Zara.

Enrique Iglesias are o relație, din 2001, cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, cu care s-ar fi căsătorit, în secret, abia în 2020. Împreună au trei copii. Diana Munteanu nu și-a mai expus viața privată după divorțul de fostul fotbalist dinamovist, Claudiu Niculescu. Cei doi au împreună un băiat, David, care în iunie va împlini 14 ani.

Citește și: Enrique Iglesias, selfie de 1 milion de like-uri cu fetița cea mică. Masha e adorabilă!