Regretatul Cristian Țopescu a fost căsătorit cu realizatoarea TV Christel Ungar, membru titular în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, cu care a avut un fiu, pe Felix Sebastian. Cristian Ţopescu a mai avut doi copii din două căsătorii anterioare, pe Cristina Țopescu (crainică şi realizatoare TV) şi pe Cristian. Din nefericire, Cristina Țopescu a avut un destin tragic. S-a stins în decembrie 2019, la vârsta de 59 de ani.

Despre ea și despre tatăl său, Sebastian Țopescu are numai cuvinte emoționante. Tânărul de 24 de ani a trăit durerea pierderii celor două ființe dragi din familia lui.

„De la sora mea, Cristina, am învățat empatia, ea era cel mai empatic și mai sensibil om pe care l-am cunoscut. Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un om atât de sensibil, de la ea am învățat și dragostea pentru animale. Dar și cu fratele meu, Cristi, mă înțeleg foarte bine, el m-a făcut unchi, la vârsta de 14 ani, avem o relație foarte bună”, a declarat Basti pentru Playtech Știri.

copii-cristian-topescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Sebastian Țopescu a debutat la TVR chiar în ziua în care tatăl lui ar fi împlinit 86 de ani

Anul acesta, Felix Sebastian Țopescu, fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, a debutat la TVR, în calitate de realizator-prezentator al emisiunii „Vis sau realitate”. Prima ediție din cele 11 a fost difuzată duminică, 26 martie, fix în ziua în care tatăl lui, regretatul comentator sportiv, ar fi împlinit 86 de ani. Cristian Țopescu s-a născut la 26 martie 1937 și a murit pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani.

Sebastian spune că nici nu visează să aibă o carieră așa cum a avut celebrul lui tată, Cristian Țopescu, în domeniul jurnalismului sportiv. În schimb, s-ar vedea la radio.

„Nu prea semăn la voce cu tata, eu am vocea mai joasă. Și nu am vrut să intru în zona de comentator sportiv, ca tata, sunt bun doar de comentat. Mi se mai spune că am și voce de radio, că aș putea să fac o emisiune.

Poate fi o idee, pentru viitor. Oricum, tata avea o energie de invidiat, nu știu de unde! Și eu sunt energic, dar nu ca el! Cred că tata s-ar bucura mult să mă vadă ce fac acum, s-ar bucura că știe că am o emisiune la TVR, mereu îmi spunea că poate voi lucra și eu în televiziune, căci vorbesc repede, ca el, și că am har de povestitor. Mă mai întreabă lumea dacă îl visez. Nu, nu l-am visat niciodată, pentru că eu nu visez”, a spus spus Sebastian Țopescu pentru Playtech Știri.

Citește și: Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu s-a despărțit de iubită după ce a fost la „Chefi la cuțite”

Citește și: Ce spune Christel Ungar, văduva lui Cristian Țopescu, despre fiul lor: „Nimic nu mai avea să fie la fel”