Acesta a fost nevoit să călătorească din SUA în Europa și și-a luat toate măsurile de precauție. A publicat o fotografie pe contul de Instagram, pentru a arăta fanilor săi cum se călătorește în siguranță în vremea coronavirusului.

Vedeta producțiilor Marvel s-a acoperit complet în timpul zborului: mască groasă peste față, mască la ochi, glugă pe cap, mănuși groase și acoperit din cap până în picioare de o pătură.

”Mulțumesc, Delta, că m-ai adus în siguranță îm Europa”, a scris el pe Instagram, ținând în mână un pahar cu alcool, o armă în plus în fața coronavirusului.

 

View this post on Instagram

 

Thanks @delta for getting me to Europe safely… #BuckytakesEurope

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

Sebastian Stan, în vârstă de 37 de ani, cunoscut din seriile ”Avengers” sau ”Captain America”, e unul dintre actorii pe val de la Hollywood, el apărând ți în ”Black Panther”.

Printre cei care au comentat la postarea sa s-a aflat și actrița Jessica Chastain, care a jucat cu el în ”The Martian”.

În ultima vreme, tot mai multe vedete au postate pe rețelele de socializare fotografii în care poartă mască în timpul zborului. Printre acestea, Gwyneth Paltrow și Kate Hudson.

Vezi și Oana Roman, imagini din vacanța petrecută în Italia, în plină epidemie de coronavirus. Vedeta arată din ce în ce mai bine. Devine imposibil de recunoscut!

Citește și: