De Dragobete, ziua iubirii la români, artista vrea să-ți surprindă iubitul cu o cină romantică. Chiar dacă azi e un prilej special, așa procedează cei doi de obicei, spune cântăreața.

“Vom fi și noi în rândul lumii. Este o tradiție și vom face și noi ceva special, deși eu și John, de când ne cunoaștem, am fost romantici fără motiv! Nu a contat ziua sau vreun eveniment special ca să fim romantici, este în funcție de stare și cred că am avut cele mai faine sau romantice zile neuitandu-ne pe datele din calendar.

De Dragobete vom găti ceva special. El are acum un job zilnic, dacă lucrează de Dragobete, atunci seara o să-l aștept acasă cu o surpriză culinară.

Înainte îmi gătea el mai mult, pentru că se pricepe, dar în ultimul timp am început și eu să gătesc. Aveam impresia că nu mă pricep la fel de bine ca și el, dar m-a și lăudat de multe ori. Știam că am talent, dar nu era o pasiune reală.

Noi mereu dansăm prin casă

Îmi plăcea să fac preparate lejere de pe net. De Dragobete, vreau să îi fac niște spaghete cu somon afumat și sos de smântână. Cina va fi într-un ambient cu lumânări și muzică bună, cu dans. Noi mereu dansăm prin casă, pentru că așa cum am spus, nu trebuie să fie o zi specială, ca să fim romantici.

Ne place foarte mult muzica italiană. John vorbește italiană și cu dialect și îmi mai traduce așa câteva piese. Așa suntem noi! Asta este dinamica relației noastre. Suntem și romantici, pasionali și normali, și cei mai buni prieteni, stăm la povești, nu ne plictisim niciodată!”, a povestit Julia pentru Ciao.ro.

Noi în continuare ne scriem mesaje, pentru unii poate siropoase”

Julia Chelaru are numai cuvinte de laudă pentru iubitul său. Alături de care și-a găsit liniștea în ultimii doi ani, bărbatul despre care spune că i-a oferit o iubire și o pasiune ca în filme.

“John în primul rând e un om foarte bun, e un om sufletist, e un om foarte cald, e Rac ca și mine. Este foarte iubitor și foarte tandru, dar în același timp e un bărbat Alfa, puternic, pe care eu îl respect și care m-a făcut fericită și m-a făcut să am o părere foarte bună despre mine și să am încredere în mine mult mai mult decât aveam înainte.

Îmi place foarte mult că are încredere în tot ceea ce fac. Mă simt eu, mă simt femeie lângă el, avem încredere unul în celălalt, mă lasă să îmi îndeplinesc visele mele.

Avem cam tot în relație, iar calitățile lui mi se potrivesc mie cel mai mult. Noi în continuare ne scriem mesaje, pentru unii poate siropoase, dar pentru noi absolut normale. Am putea scrie o cărticică, cu cele mai frumoase mesaje pe care le avem de la începutul relației noastre și s-ar fi vândut, la câte chestii din suflet ne-am scris.

Eu mă bucur că mi-am găsit un om cu care să trăiesc o fericire și o pasiune ca în filme!”, a declarat pentru sursa citată Julia Chelaru.

Nu exclude să se căsătorească din nou

Întrebată dacă ar mai îmbrăca pentru a doua oară rochia de mireasă, Julia nu a ezitat să răspundă!

“Da, de ce nu? Mă mai văd mireasă! În primul rând că el nu a făcut nuntă vreodată și pentru noi, poate că ceva simplu, la malul mării, ceva de poveste, așa ca noi, cred că aș mai face!”, a mai adăugat cântăreața.

Vezi și Julia Chelaru: “Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri!”

Citește și:

Actorul francez Gérard Depardieu este acuzat de viol

Vă mai aduceți aminte de Sopârlă de la Animal X? A plecat de ani buni în România și s-a însurat a doua oară