„Am avut o nuntă COVID. Prin aceasta vreau să spun că a fost oficiată de un comisar al comitatului prin videoconferinţă, iar noi eram acasă cu cei doi fii şi cu fratele meu. Dar am făcut-o până la urmă”, a spus Sean Penn într-un interviu.

Actorul a confirmat ştirea care a apărut în urmă cu câteva zile şi a precizat că ceremonia a avut loc pe 30 iulie.

Sean Penn, care a început relaţia cu Leila George în 2016, are doi copii cu fosta sa soţie, Robin Wright: Dylan Frances, 29 de ani, şi Hopper Jack, 26 de ani.

Leila George este fiica actorului Vincent D’Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

Sean Penn a vorbit şi despre avantajele de a face o nuntă în actualele împrejurări. „Aş putea spune că există factori care te eliberează de constrângerile sociale în timpul pandemiei de COVID”, a mărturisit el.

Zvonurile privind căsătoria sa au apărut la sfâşitul săptămânii trecute, când cuplul a fost văzut purtând verighete din aur, iar prietenii lor au început să-i felicite pe reţelele de socializare.

Sean Penn a avut până în iunie 2015 o relaţie cu actriţa de origine sud-africană Charlize Theron. Cu mulţi ani înainte, el a fost căsătorit cu actriţa Robin Wright, în perioada 1996-2010, şi cu Madonna, din 1985 până în 1989.

Vezi și Actorul Sean Penn s-a căsătorit în secret cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără

Citește și:

Mihai Bobonete către Fuego, la Falsez pentru tine: ”Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup”

Adi Nartea a împlinit 39 de ani. Ce urare frumoasă i-au făcut soția și fetița lui. Actorul s-a topit!