O sursă din anturajul său a povestit că, în ultima vreme, cei doi s-au tot întâlnit accidental în New York și că muzicianul a început deja să o privească cu alți ochi.

Pentru că amândoi locuiesc în Los Angeles, Seal, tată a patru copii, este hotărât ca atunci când revine acasă să o invite pe actriță la o întâlnire.

Și are toate șansele să nu fie refuzat, mai cu seamă că recent Charlize Theron declara că ăși dorește ca un bărbat să-și facă curaj și să o invite la o întâlnire.

Charlize Theron este singură de 10 ani, spunea ea, deși presa a scris că a ieșit o vreme cu Brad Pitt. ”Sunt șocant de disponibilă”, mai spunea era zilele trecute.

Până acum, actrița nu a căutat pe cineva, cei doi copii ai săi fiind mici. A fost 100% satisfăcută să fie mamă și nu și-a dorit altceva, a declarat ea. Dar copiii cresc și a venit momentul să-și vadă și de viața ei, simte Charlize Theron.

Seal, de 56 de ani, s-a despărțit de Heidi Klum, de 45 de ani, în 2012. Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani, originară din Africa de Sud, nu a fost niciodată căsătorită. Actrița are doi copii înfiați, ambii de culoare.

Vezi și Charlize Theron explică de ce își crește băiatul ca pe o fată și nu ai cum să nu-i dai dreptate. Fiul ei se îmbracă numai în fuste!

Citește și: