„Meghan Markle a fost uimită de comportamentul recent al tatălui ei Thomas Markle”, a declarat sursa pentru Daily Mail. Prietenul ducesei susține că nu există nicio șansă ca cei doi să se împace prea curând, având în vedere că între Meghan și Thomas există probleme mai vechi.

„Familia regală nu este supărată așa cum crede toată lumea. Nimic din ce spun ei (n.r. tatăl, fratele și sora lui Meghan) nu poate avea consecințe reale pentru că ei (Meghan și Harry)  au lucruri mai importante pe care să se concentreze”, a mai adăugat sursa.

Citește și: Un mare actor își acuză fosta soție că l-a bătut. Dezvăluiri șocante din căsnicia lui

Ducesa de Sussex a alessă-și ignore complet tatăl

Thomas Markle (74 de ani) s-a plâns în presă că fiica lui a tăiat orice modalitate de dialog între ei, și chiar a recunoscut în cele mai recente interviuri că nu a mai vorbit deloc cu fiica lui de 10 săptămâni.

„O împăcare iese complet din discuție în acest moment. Nu există nicio șansă ca acest lucru să se întâmple. El a devenit o adevărată rușime. Întrei ei există niște probleme de ceva timp, dinainte ca Meghan să-l cunoască pe prințul Harry. Ea este uimită de tot ce s-a întâmplat, dar a decis să ignore tot ce spune el”, a mai rpecizat prietenul.

Tatăl lui Meghan a declarat pentru Daily Mail că el crede că lui Meghan că i-ar fi mai bine dacă el ar murit și că regretata prințesă Diana nu ar fi fost de acord ca familia regală să-l trateze așa pe tatăl norei ei.

Mai mult, acesta a spus că se gândește să-i trimită o felicitare prin postă de ziua ei, dar că probabil familia regală o va verifica timp de trei zile să fie sigură că „nu va exploda”.

Citește și: