Cu siguranță artistul a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe pentru că arată incredibil la vârsta de 54 de ani, proaspăt împliniți!

Pare greu de crezut, după felul în care arată, dar nu și atunci când iei în considerare că este îndrăgit de români de pretutindeni încă din anii ’80.

De ziua lui, Lavinia Pîrva, cea care i-a dăruit un băiat, pe Alexandru, la o vârstă la care artistul nici nu-și mai punea problema unui copil, el având deja doi din relații anterioare, a postat pe Instagram o fotografie cu ea și soțul ei, însoțităd e un mesaj scurt, simplu, dar de impact: ”Happy Birthday, My Love!” (La mulți ani, iubirea mea).

Printre cei care i-au făcut urări artistului se află și fata acestuia cu Andreea Marin, Violeta, care a postat, la rândul ei, mai multe fotografii cu ea și tatăl ei, realizate de-a lungul anilor.

I-au urât ”La mulți ani” și cântăreața Nico, Liviu Teodorescu, Monica Anghel și alte câteva mii de persoane.

urarea-facuta-de-Lavinia-PirvaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De ziua lui, pe care, cel mai probabil, o va petrece în familie, Ștefan Bănică a postat, la rândul său, o fotografie, scriind alături, simplu: ”54…”.

Totuși, un astfel de număr nu-l reprezintă, pentru că actorul și cântărețul nu-și arată deloc vârsta. Artistul stă foarte bine la capitolul aspect fizic, dar se pare că nu asta îl interesează cel mai mult. În urmă cu 4 ani, artistul vorbea despre cât de mult contează să-ți păstrezi spiritul tânăr.

”Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt.

Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi.

La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, declara Ștefan Bănică Jr. pentru Antena Stars.

Vezi și Imagini rare cu mezinul lui Ștefan Bănică Jr. Alexandru e adorabil

Citește și:

Fiica lui Big Gates s-a căsătorit. Nuntă de 2 milioane de dolari

Soția lui Sean Penn a depus actele de divorț. N-au rezistat decât un an împreună, după ce s-au căsătorit în pandemie