Deși inițial reprezentanții Kanal D au anunțat că Survivor România va fi difuzat în zilele de miercuri și joi de la ora 22.30, aceștia au revenit și au anunțat că începând de astăzi, 13 ianuarie, emisiunea va fi difuzată cu jumătate de oră mai devreme, adică de la ora 22.00.

Ora de difuzare „Survivor România”

În zilele vineri, sâmbătă și duminică, ora difuzării rămâne neschimbată, adică de la orele 20.00, potrivit TVMania.ro.


Așadar, în această seară, de la 22:00, la “Survivor România” urmează o nouă bătălie epică între Faimoși și Războinici, o confruntare absolut dramatică în Republica Dominicană, pe un traseu sportiv dificil, cu obstacole care le va solicita atât îndemânarea, cât și forța fizică și puterea de concentrare.

Aflați în mijlocul junglei dominicane, concurenții “Suvivor România” au dat piept cu realitatea, cu lipsurile în ceea ce privește confortul, cu nevoia acută de hrană pe care trebuie să și-o procure singuri. Astfel, în echipa Faimoșilor au apărut deja tensiuni și certuri. Băieții sunt supărați că fetele din echipa lor sunt slab pregătite față de cele din echipa războinicilor.

Zannidache este extrem de vocal în ediția din această seară Survivor România’, iar una dintre țintele vorbelor lui este Alexandra Stan, pe care se supără pentru că nu reusește nici să termine traseul din timpul confruntării, iar Amna clachează și izbucnește în lacrimi în noua ediție a show-ului.

Amna a izbucnit în lacrimi în emisiunea Survivor România 2021! Ce a pățit artista?

Citește și:

Drama prin care a trecut Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”. Doctorii au spus că va fi o legumă toată viața

Alexandra Stan, gafă uriașă la Survivor România. Colegii ei de echipă au fost uimiți de gestul artistei

Cine este Faimosul de la “Survivor România”, tatuat din cap până-n picioare. A fost abandonat de părinți și a crescut la orfelinat