Atât Jennifer, cât și Alex au postat pe contul lor de Instragram o fotografie a mâinilor lor, pe fundalul unui apus de Soare, în care iese în evidenţă inelul cu un diamant uriaş pus pe inelarul de la mâna stângă al lui J-Lo.

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

În timp ce cântăreaţa a postat fotografia fără niciun comentariu, însoţită doar de emoticoane în formă de inimă, iubitul ei a mers puţin mai departe postând alături de fotografie comentariul explicativ: „A spus da!”.
Alex și Jennifer formează unul dintre cele mai celebre cupluri din ultimii doi ani. Deși a declarat în nenumărate rânduri că nu se va mai mărita niciodată, Alex a reușit să o convingă să spună „Da” pentru a patra oară. În ciuda faptului că fostul fotbalist estemmai mic cu șase ani decât artistă, cei doi se înțeleg de minune.

 

View this post on Instagram

 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are gemeni în vârstă de 11 ani. De asemenea, J-Lo a mai avut o relaţie amoroasă foarte mediatizată cu actorul Ben Affleck.

De origine dominicană, Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din cariera sportivă în 2016, după o lungă perioadă de timp în care a fost vedeta echipei New York Yankees în campionatul american de baseball. Performanţele sale sportive au fost umbrite după ce a recunoscut că a folosit produse dopante. A fost suspendat pentru întregul sezon 2014 Alex Rodriguez a mai fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fete.