„Chiar dacă suntem de așa mulți ani împreună, nu am stat efectiv așa mult împreună. Andreea e foarte mult plecată. Toate weekendurile e plecată, de vineri până luni, eu stau singur, mi se face merue dor de ea, ei e mine. Cred că acesta e secretul. Dacă stăteam și noi în casă non-stop împreună, poate nu mai prindeam 20”, a spus Lucian, soțul artistei.

Legat de certurile dintre ei, Lucian a dezvăluit că el este cel care lasă mai mult de la el, pentru că Andreea ține mult supărare. ”Ea e pătimașă în certuri, ea ține mai mult supărare, eu nu țin supărare”, a mai adăugat Andreea.

„El este prezent, și îmi place foarte mult că se implică în creșterea copiilor”, a declarat și Andreea.

Citește și:Nicole Kidman vorbește despre pierderile de sarcină suferite: ”Un imens gol. O suferință chinuitoare”

Lucian susține că lor copiii nu le-a schimbat viața, ci doar prioritățile

„Prezența copiilor într-o familie nu îți schimbă viața, ci îți schimbă foarte mult prioritățile. Dacă nu ai copilărit până ai copii, nu o să mai copilărești niciodată. Pentru viața ta personală, ai cea mai mare libertate până faci copii, apoi ei îți folosesc tot timpul, dar este o bucurie, pentru că asta e menirea noastră”, a mai spus Lucian.

Frumoasa cântăreață și soțul ei nu s-au lăsat schimbați de celebritate și de notorietatea pe care au câștigat-o în timp. Din contră, au devenit părinții a doi copii minunați, iar iubirea lor se transformă în fiecare zi în ceva mult mai puternic și mai frumos.

În timp ce tot mai multe vedete nu reușesc să lege relații de durată sau mariaje fericite, ei dovedesc că acest lucru se poate, reușind  performanța de a fi fidel unul altuia, de 23 de ani. Andreea Bănică a povestit pe blogul ei cum s-a cunoscut cu Lucian, „bărbatul vieții ei”, dezvăluind că a fost singurul bărbat din viața ei.

Citește și: