Deși se credea că de-a lungul timpului a strâns o avere de peste 520 de milioane de dolari, Mariah Carey a trecut recent prin momente extremd e stânjenitoare într-un magazin de fițe, unde i-au fost refuzate toate cardurile pentru fonduri insuficiente.  „Se afla la cumpărături în Rodeo Drive și toate cardurile ei au fost respine”, a declarat o sursă pentru Radar Online. Prima dată a crezut că a fost o greșeală înmagazinul Louis Vuiton, însă acest lucru s-a mai întâmplat de trei ori și în alte magazine, ea simțindu-se umilită. Artista, stânjenită, a lăsat cumpărăturile și s-a dus să caute un bancomat să scoată bani pe card,, iar apoi s-a întors însoțită de staff-ul ei, care au plătit cumpărăturile cash.

Mariah și miliardarul James PackerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Toată lumea  a îndrăgit-o pe micuța Ruthie din „Al șaptelea cer”. Cum arată Mackenzie Rosman la 21 de ani de la apariția în serialul fenomen

Concertele ei din America de Sud au fost anulate

Cu toate acestea, se pare că diva a rămas fără bani în conturi, după ce și-a anulat toate concertele din America de Sud, pentru că nu s-au vândut biletele și nu și-a primit banii de la organizatori, iar în ultima vreme a cheltuit foarte mulți bani, distrându-se cu iubitul ei mult mai tânăr,  dansatorul Bryan Tanaka.

„Mariah și-a învinovățit managerul pentru faptul că spectacolele ei din cadrul turneului Lionel Richie au fost amânate sau anulate din cauza vânzărilor slabe ale biletelor . Artista, de asemenea, a făcut afaeri proaste. Stella tot îi spune că lucrurile se vor rezolva, însă nu pare așa”, a mai spus o sursă apropiată artistei, în vârstă de 47 de ani.   Mai mult, artista a dat în judecată compania care i-a promovat concertele.

Potrivit Forbes, Mariah a câștigat, în 2015, 27 de milioane de dolari și i-a cerut fostului ei logodnic, James Packer, 50 de milioane de dolari, în urma despărțirii.

Citește și: