Admiratorii milionari i-au făcu mereu mofturile, i-au plătit vacanțe, i-au cumpărat mașini și chiar apartamente, cum e cazul fostului ei iubit, Victor Pițurcă, căruia i-a făcut un copil chiar dacă el era căsătorit.

Dar, cu toate acestea, blonda a ajuns să fie executată silit din cauza neplății întreșinerii. Și nu e prima oară.

Fosta balerină a primit verdictul judecătorilor, după ce a fost dată din nou în judecată pentru neplata întreţinerii.

Vica Blochina este obligată să achite datoria pe care o are la întreţinere pentru perioada martie – august 2021, dar şi a datoriei acumulate între august 2019 şi februarie 2021. Ea este executată silit, conform spynews.ro, pentru suma totală de aproape 6,190 de lei.

În plus, Vica trebuie să acopere şi cheltuielile de judecată ale asociaţiei de proprietari a blocului în care stă, în valoare de 1.000 de lei.

Fosta balerină a mai prierdut două procese anul trecut, iar acum s-ar putea trezi cu conturile blocate.

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în decizia instanţiei.

Vica Blochina, la un pas să fie dată afară din apartament în 2015

Vica Blochina a mai fost dată în judecată pentru neplata întreţinerii în trecut. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă locuieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, din centrul Capitalei. Locuinţa, care costă în jur de 350.000 de euro, a fost un cadou de la antrenor, pe vremea când cei doi erau împreună. Amintim că cei doi au format un cuplu timp de 16 ani, chiar dacă Pițurcă nu a divorțat niciodată de soție, ducând o viață dublă.

Vica a fost chiar la un pas de a fi data afară din apartament, în 2015, tot din cauza neplăţii întreţinerii. În 2019, femeia care se ocupă de administraţia blocului declara pentru Click! că Vica este singura persoană din imobil cu datorii atât de mari şi că asociaţia de propietari a mai dat-o în judecată, în 2017, când a recuperat 17.000 de euro.

“Este singura persoană din bloc care are datorii atât de mari la întreţinere şi, în plus, e şi rău platnică. Doar dând-o în judecată am reuşit să recuperăm anumite datorii la întreţinere, credeţi-ne că ne-am săturat şi noi de aceste procese.

În toamna lui 2017 a avut două popriri cu executare judecătorească pentru datorii în valoare de 17.000 de lei, iar aceşti bani i s-au luat din cont.

Bineînţeles că de atunci a acumulat alte datorii şi a trebuit din nou prin Asociaţia de Locatari să deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit şi ceilalţi locatari”, declara aceasta la începutul lunii ianuarie 2019.

Vica Blochina a mai fost executată silit şi în 2020, tot din cauza datoriilor acumulate la întreţinere.

Vezi și De ce Vica Blochina nu a fost interesată de bărbatul Reghecampf. A spus-o fără ocolişuri: „Nu pot”

Citește și:

Camilla Parker va deveni următoarea regină a Marii Britanii. Cine a fost primul ei soț și cum arăta pe vremea când l-a cucerit pe prințul Charles

Băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer are deja aere de vedetă. Ce-a fost în stare să-i spună unei profesoare la școală