Astăzi la 70 de ani, artistul britanic pare măcinat de boală, iar războiul pe care îl duce cu fosta nevastă nu a făcut decât să-i provoace și mai multă suferință. Trist, cu părul complet alb, artistul e de nerecunoscut. Durerea, dar și suferința și-au pus amprenta pe chipul și trupul artistului care ne-a încântat ani la rând cu muzica lui și mulți dintre noi i-am fredonat melodiile. Acesta s-a simțit trădat de fosta lui soție, Orianne Cevey.

Cei doi au divorțat în 2008, dar s-au apropiat din nou opt ani mai târziu și s-au mutat din nou împreună. Totul s-a terminat brusc, însă, anul trecut, când Orianne s-a măritat cu alt bărbat, în mare secret, în Las Vegas. Pentru a-și ascunde relația, ea i-a zis lui Collins că se duce în Vegas cu afaceri. Când a aflat adevărul artistul și-a dat afară soția din vila, în valoare de 40 de milioane de dolari, în care locuiau împreună, și a schimbat toate codurile de acces în casă.

Orianne l-a amenințat cu dezvăluiri umilitoare din viața lor de cuplu, dar artistul nu s-a lăsat înduplecat și cei doi au început să se judece, fiind implicați pentru vila din Florida. El a cerut un oridin de evacuare pe numele soției sale, după ce a aflat că aceasta s-a căsătorit în mare secret cu Thomas Bates, în 2020, dar acum Orianne îi dă o nouă lovitură și îl cheamă din nou în fața judecătorului după ce a primit un răspuns favorabil de la judecător pentru a continua procesul în care îi cere artistului jumătate din valoarea vilei.

EXCLUSIVE: Phil Collins Seen Being Wheeled From His Hotel In A Wheelchair Ahead Of His Genesis Gig In LeedsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Fosta soție a lui Phil Collins nu se lasă până nu obține de la artist 20.000.000 $

„Înțelegerea inițială a fost că ea va lua jumătate din valoarea casei. Acesta era înțelegerea făcută între ei. Ea l-a dat în judecată pentru jumătatea care îi aparține, însă el încearcă să închidă cazul. Acum judecătorul a dat un verdict favorabil pentru continuarea procesului”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Page Six.

„Ea nu a fost evacuată. A fost o mică înțelegere ca ea să părăsească casă și să se mute, ca el să poată să o vândă. Acum,e timpul să se întoarcă la acordul inițial”, a mai spus sursa.

Un reprezentant al artistului a declarat că „noua moțiune „a fost depusă la o instanță greșită”, dar după ce o va depune la instanța corectă singura semnificație a acestei hotărâri judecătorești este că ea va pierde”.

Cu toate acestea, fosta soție a artistului și actualul ei soț sunt mulțumiți de rezultat. „Se simte foarte bine. Ești cam îngrijorat când lupți împotriva cuiva atât de puternic și bogat ca el. E drăguț că au câștigat chiar și o rundă, iar ea e foarte fericită”, a mai spus sursa.

Citește și:

Phil Collins nu se mai poate deplasa

Între timp, Collins a început în luna septembrie turneul cu trupa Genesis, ce are loc în Marea Britanie. El cântă publicului dintr-un scaun cu rotile și pentru că nu mai poate cânta la tobe a fost înlocuit de fiul lui. Zilele trecute, ei au fost nevoiți să amâne datele concertelor după ce membrii trupei au fost diagnosticați cu COVID-19. Nu se știe dacă și Collins a luat noul coronavirus.

Phil Collinsâ, ajuns la 70 de ani, a mărturisit cu mare durere că trebuie să se retragă din muzică din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

„Mă confrunt cu niște probleme fizice, ceea ce este foarte frustrant, pentru că știți, mi-ar fi plăcut să cânt pe scenă cu fiul meu”, a declarat el luna trecută într-un interviu rar pentru „BBC Breakfast”, alături de colegii săi de trupă Genesis.

„Abia mai pot ține un băț cu această mână, așa că am anumite dificultăți fizice care mă împiedică să mai cânt”, a adăugat muzicianul.

Collins, în vârstă de 70 de ani, câștigător al Premiilor Grammy, a devenit celebru ca solist și toboșar al trupei de rock progresiv Genesis. Membrii îndrăgitei trupe au anunțat în martie 2020 că vor începe turneul de reuniune, „The Last Domino? Turneul 2021, pe care l-au amânat din cauza pandemiei. Însă, în luna aprilie ei au anunțat că „se vor întoarce în America pentru prima dată în 14 ani”, și că vor concerta și în Europa.

Din păcate, Phil a mărturisit că din cauza problemelor de sănătate nu mai poate să cânte la tobe, fapt pentru care fiul lui, Nic, în vârstă de 20 de ani, l-a înlocuit pe tatăl lui, iar Phil Collins va fi alături de Genesis doar pentru a cânta.

Collins a afirmat că nu știe dacă va mai putea pleca în turnee viitoare împreună cu trupa, după ce acest turneu, întârziat de altfel de pandemie, se va încheia.

„Suntem cu toții bărbați cu o anumită vârstă și cred că într-o oarecare măsură ne apropiem de final. Cred că da, în general, pentru mine (e finalul turneelor – n.r), nu știu dacă mai vreau să fiu pe drumuri”, a mai spus el.

Collins, o legendă a muzcii, a avut numeroase probleme de-a lungul anilor din cauza coloanei. El s-a rănit foarte rău la spate, în 2009, și pentru prima dată a confirmat că nu mai poate cânta la tobe, în urma accidentării.

Cântărețul a mărturisit că are probleme mari cu spatele. „Vertebrele mele mi-au zdrobit măduva spinării din cauza poziției în care stăteam la tobe, în urma aniilor întregi de cântat. Nici măcar nu pot ține bețele în mod corespunzător fără să nu am dureri. Obișnuiam să-mi lipesc bețele de mâini”, a mai spus artistul.

Mai mult, cântărețul „You’ll Be in My Heart” a suferit un alt accident în 2015, când a suferit o căzătură urâtă și a trecut printr-o operație foarte dificilă, în urma căreia se mai poate deplasa cu mare greutate, nervii lezați. În prezent, se deplasează doar în scaun cu rotile şi nu poate sta în picioare decât sprijinit în baston.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, despre apariția la emisiunea ”Din dragoste”: ”Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam”

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe: „Nu divorțez, nu se întâmplă nimic…”