Cântăreața și producătorul ei chitarist merg, în sfârșit, în fața altarului. Au vrut inițial să facă nunta, anul trecut, dar au amânat-o din cauza pandemiei de Covid-19. Însă, cei doi au dezvăluit că sunt pregătiți, în sfârșit, să-și unească destinele.

‘Laura Pausini: Pleased to Meet You’ documentary film premiere, Rome, Italy – 05 Apr 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Laura Pausini se căsătorește, în sfârșit ,cu Paolo Carta După 17 ani de dragoste și o fiică, Paola, născută în 2013. Ziua nunții este încă o jumătate de mister, dar căsătoria este sigură, după cum a mărturisit cântăreața.

Artista italiană a făcut anunțul într-un interviu pentru Vanity Fair și a vorbit deschis despre nuntă. Laura a dezvăluit că ea și Paolo Carta au vrut să se căsătorească anul trecut, dar pandemia de Covid-19 i-a forțat să amâne ceremonia. Acum ei caută o dată pentru nuntă, dar cert este că se va întâmpla în cursul anului. Dacă nu intervine în continuare un factor extern care va forța cuplul să amâne din nou. „Ne hotărâsem să o facem anul trecut, dar cu Covid… trebuie să găsim o nouă dată.”, a spus artista pentru Vanity Fair.

Între Laura (47 de ani) și Paolo Carta (57 de ani) este o diferență de 10 ani, dar cei doi se iubesc nebunește. El este producătorul artistic și chitaristul care o însoțește de ani de zile în concert pe Laura Pausini. Cei doi formează un cuplu din 2005 și s-au cunoscut după un concert al artistei la Paris. Ea tocmai ieșise dintr-o relație urâtă, el era încă însurat și cu trei copii. Laura a mărturisit că, la început, nu a dat şanse iubirii lor, pentru că el venea după o căsnicie eșuată, având deja trei copii.

„Mi-a luat mult să accept această iubire. Dar sentimentele au fost mai puternice decât raţiunea. El mi-a schimbat viaţa şi a fost primul bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă”, declara Laura.

Celebra artistă, Laura Pausini, a devenit mamă pe 8 februarie 2013, aducând-o pe lume pe micuța Paola (un mix între numele celor doi îndrăgostiți, Paolo și Laura), iar iubirea lor a devenit din ce în ce mai puternică. Fetița lor este foarte atașată de cei trei frați ai ei mai mari și chiar și Laura are o relație foarte bună cu ei.

Citește și:

O mai ții minte pe Laura Pausini? Ce mai face cântăreața în prezent, la 46 de ani. Are o fetiță superbă!

Prima reacție a lui Alain Delon după ce s-a aflat că vrea să apeleze la sinucidere asistată

Foto: Profimedia