„Gala Chapeau!” (Jos pălăria!) se anunţă a fi un regal muzical, în care unii dintre cei mai cunoscuți soliști și prieteni ai cântărețului Gabriel Cotabiţă îi vor interpreta și dedica piesele care l-au consacrat.

Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temişan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruţ (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminiţa Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miţă (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, grupul Acapella, condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiţă, într-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac.

La spectacolul de pe 29 octombrie se vor asculta „Domnişoară, nu pleca”, „Raiul e pe pământ”, „Convenţional”, „Când zâmbeşti” şi „Noapte albastră”, precum şi multe alte piese, reinterpretate.

Evenimentul este și un cadou muzical oferit de prietenii din lumea artistică pentru Gabriel Cotabiță, în preajma sărbătoririi vârstei de 60 de ani şi a 40 de ani de carieră muzicală.

Preţul biletelor începe de la 65 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului şi din reţeaua Eventim.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti pe 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă. Artistul a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru recuperare, iar la o lună după aceea a fost externat, continuând și în prezent tratamentul de recuperare.

Credit foto: Facebook