S-a dat startul înscrierilor pentru un nou show culinar, pe casting.a1.ro, în care cei trei celebri chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră în competiție pentru a găsi următoarea generație de talente desăvârșite în domeniu. Pentru ca ei să reușească acest lucru, trebuie să găsească oameni talentați, cu personalitate și care să le împărtășească viziunea și pasiunea.

Cei care vor să gătească cot la cot cu unul dintre ei și să intre în noul cooking-show în înfruntarea dintre cei trei chefi trebuie să se înscrie la preselcții, pe casting.a1.ro.

Fie că sunt casnice, femei de carieră, adolescenți rebeli, directori de companii sau bucătari, cei care se înscriu au șansa să ajungă în bătălia supremă a celor trei chefi și să facă parte din echipa unuia dintre ei. Miza competiției este foarte mare atât pentru concurenți, cât și pentru chefi, fiind în joc reputația lor. După o serie de etape pline de suspans și trăiri condimentate în toate felurile, chefii vor deveni mentorii concurenților aleși, le vor șlefui talentul și îndemanarea, pentru a-i duce la cel mai înalt nivel culinar.

 

Credit foto: Antena 1 / Mihai Stetcu