O privire în casa faimoasei familii ne îngăduie chiar fiica lui David Beckham, Harper, în vârstă de șase ani. Într-o scrisoare pe care i-a adresat-o tatălui ei de Ziua Tatălui, sărbătorită duminică, aceasta lasă să se vadă și cum e David Beckham ca tată, cum își petrece acesta timpul cu copiii săi, în ce activități se implică.

În scrisoarea scrisă de mână și decorată cu mai multe curcubeie, Harper îi mulțumește tatălui său pentru că o ajută la teme, pentru că se joacă cu ea și pentru că e bun cu ea și o învață tot felul de trucuri sau să facă snow-boarding.

”Mulțumesc, tata, pentru ești bun și de ajutor, pentru că mă înveți să fac snow-boarding și să fac tot felul de trucuri.

Mulțumesc că mă ajuți cu temele dificile și că mă ajuți să fac desene frumoase.

Muțumesc pentru toate distracțiile noastre împreună, pentru că mă îmbrățișezi,

Pentru că joci fotbal cu mine”, notează Harper în scrisoarea dedicată tatălui ei, postată de Victoria Beckham pe Instagram.

scrisoarea lui Harper pentru David Beckham

”Mulțumesc, tata, pentru că mă faci să râd, pentru că facem împreună wrestling cu mâinile, pentru că îmi spui glume amuzante și pentru că îmi faci farse.

Mulțumesc tata, pentru că ești tu, pentru că mă iubești cu toată inima, pentru că mă gâdili în pat, pentru că ai grijă de mine.

Mulțumesc, tata, pentru că ești cel mai bun. Te iubesc, tata, și sper să ai o zi specială! Harper, pupici”, așa se încheie epistola scrisă de micuță din inimă pentru tatăl său.

Tot de Ziua Tatălui, David a fost surprins cu micul dejun, în casa sa din Londra, de unul dintre ceilalți trei copii ai săi, Brooklyn.

David și Victoria Beckham au împreună trei băieți și o fetiță. Brooklyn are 19 ani, Romeo, 15, iar Cruz, 13.

”Sunt așa de mândru de fiecare dintre copiii mei… fiecare cu propria personalitate, de la o vârstă fragedă. Sunt oameni incredibili!”, spunea fostul fotbalist despre cele patru comori ale sale.

Foto: Instagram

Vezi și Adorabil! David Beckham a recreat cu fiica sa celebra scenă din Doamna și vagabondul|FOTO

Citește și: