O scrisoare pe care acesta i-a trimis-o Madonnei în 1995, când el se afla în închisoare, urmează să fie scoasă la licitație, în ciuda eforturilor Madonnei de a bloca acest lucru.

De altfel, eforturile acesteia de a împiedica scoaterea epistolei la licitație – artista a apelat chiar la justiție, pierzând însă – nu au făcut decât să mărească interesul pentru scrisoare.

Site-ul Gotta Have Rock & Roll, unde va fi pus în vânzare documentul, a anunţat că licitaţia începe de la 100.000 de dolari. Reprezentanţii platformei de licitaţii se aşteaptă ca preţul de vânzare să ajungă undeva în jurul sumei de 300.000 de dolari.

Madonna a fost cea părăsită

Printre altele, în mesajul semnat de regretatul rapper pe 15 ianuarie 1995 se află dezvăluirea potrivit căreia cei doi s-au despărţit pentru că ea este albă.

”Pentru tine, faptul că eşti văzută cu un bărbat de culoare nu îţi afectează în niciun fel cariera. În orice caz, te-ar face să pari mai deschisă şi interesantă. Dar pentru mine, cel puţin cum simţeam eu că sunt perceput, aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc”, scria Tupac.

E posibil ca Madonna să nu dorească ca epistola să fie făcută publică deoarece ea a fost cea părăsită.

Tupac Shakur, autorul unor hituri precum „California Love”, a decedat în 1996, în Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion „Suge” Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa.

După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

Vezi și La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală rară, care îi face dificilă viața

Citește și: