Moartea actriței de telenovele Edith Gonzales, din cauza cancerului ovarian, a întristat o lume întreagă. Însă, așa cum e normal, cel mai mult suferă familia sa. Fiica sa de 14 ani este însă de departe cel mai afectată de dispariția ei, la numai 54 de ani.

Știind ce urmează, vedeta i-a lăsat o scrisoare, care a ajuns la Constanza după plecarea ei timpurie.

În epistolă, care cu ciguranță a fost teribil de dificil de scris, Edith îi împărtășește fiicei ei ce a simțit în momentul în care a născut-o și câtd e mândră este de ea.

”Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut.

Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viaţa”, e ultimul mesaj al actriței pentru fiica sa.

Edith are și câteva sfaturi pentru fiica sa, dorind să se asigure că aceasta ăși va trăi existența departe de tristețe: ”Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte hotărâtă, deşteaptă şi generoasă“. 

”Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă şi corectă!

Constanza, eşti fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, şi totuşi, fără dubii, eşti propria ta persoană. Eşti o copilă frumoasă. Pot doar să îţi mulţumesc că mi-ai permis să îţi fiu mamă şi să înţeleg, privindu-te, miracolul vieţii. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuţo“, încheie emoționată actrița.

Fiica lui Edith e rezultată dintr-o relație anterioară. Edith era căsătorită cu Lorenzo Lazo, și el diagnosticat cu cancer.

Edith Gonzales, actriță de la vârsta de 4 ani, a fost înmormântată în weekend, în cadrul unei ceremonii mai degrabă vesele, la care au luat parte inclusiv mariachi. Mama ei a ținut un discurs care a lăsat pe toată lumea în lacrimi.

Citește și: