Scrisoarea a intrat în posesia huff.ro, cu sprijinul unei persoane care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, susţine sursa citată.

Scrisoarea de adio lăsată de Draga Olteanu Matei

„Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost copleşită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt.

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire.

Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit.

A voastră,

Draga Olteanu Matei”.

Sunt ultimele rânduri scrise de marea acriță, care a plecat dintre noi la vârsta de 87 de ani. A suferit timp de 4 zile, cât a fost internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului ”Sf. Spiridon” din Iași. În cele din urmă, corpul său a cedat. Vor rămâne însă pentru posteritate rolurile și personajele cărora le-a dat viață, Coana chirița fiind doar un exemplu.

Vezi și Vestea tristă a zilei! Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Anunțul trist făcut de medici

Citește și:

S-a scris despre Iuliana Luciu că se iubește cu Cristi Mitrea. Primele declarații ale sorei Nicoletei Luciu

INTERVIU EXCLUSIV Adrian și Cătălin Păduraru: ”Amândoi credem în iubire ca valoare fundamentală”