Daniel Gheorghe este ceea ce se poate numi un fan adevărat. Și prin fapte, nu doar prin vorbe. Tânărul a și apărut într-un videoclip filmat de Mădălina Manole, o însoțea la toate concertele și aveau o relație de prietenie care, iată, a trecut și dincolo de moarte. Asta pentru că Daniel nu a lăsat să treacă nici un an, de la dispariția „Fetei cu părul de foc”, fără să îi cinstească memoria. În fiecare an, Daniel i-a scris câte o scrisoare emoționantă și nici acum nu a făcut excepție. Pe 14 iulie 2022 se împlinesc 12 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Scrisoare sfâșietoare către Mădălina Manole

A douăsprezecea scrisoare…

… și ultima…

Scrisoare către MADĂLINA MANOLE…

Ochi nemuritori, ce mai faci acolo?

Cum ești? Ți-ai găsit pacea? Cum e sus în cer?

E soare, e cald? E lumină?

E adevărat că toți îngerii au aripi și cântă cât e ziua de lungă?

E bine? Ești bine? Nu ai mai dat niciun semn de când… De mult…

Parcă a trecut prea mult timp, deși n-au trecut decât 12 ani…

Cât 12 apostoli, care sper că ți-au fost alături în tot acest timp…

Aici pare să fi venit vara… E cald, dar nu îndeajuns încât să poată încălzi și inimile… E soare, care pare a fi trimis de undeva, cu un scop…

Mai e și ploaie din când în când, despre care am aceeași părere… Am impresia că ești supărată… Nu te mai văd, ca să-mi dau seama exact, nu te mai aud ca să pot fi sigur de ceea ce spun, doar că așa mi se pare…

A trecut puțin, și totuși mi se pare că a trecut atât de mult…

Încă încerc să mă obișnuiesc cu gândul că…

Nu am curaj să o spun cu voce tare… Încă sper să visez, deși fiecare zi ce trece îmi demonstrează că eu trăiesc realitatea… Oricum, azi aș fi vrut să fie altfel!

Să mi se răspundă la scrisoarea aceasta, care n-ar fi sunat așa…

Să-mi răspunzi la telefon, ca de fiecare dată când ne sunam să ne întâlnim…

De ziua Franței, ar fi trebuit să-ți spun „La mulți ani!”…

Nu mai pot! Știu că apelul va rămâne mereu fără răspuns, la fel ca mesajul…

Și totuși l-am scris, în speranța că poate va ajunge până acolo sus, printre stele! Mi-e așa de dor de tine… Încât simt că ceva se rupe în mine…

Nu te voi uita, asta ți-am promis, și am de gând să mă țin de cuvânt!

Ți-am urmat sfatul și am continuat să calc pe urmele artei, am intrat în lumina reflectoarelor urmându-mi visul, am absolvit acum Facultatea de Arte.

Știu că ai fi mândră de acestă împlinire.

Îți continui misiunea de a oferi oamenilor emoții!

Așa cum am promis și că va veni o vreme în care ne vom întâlni…

Până atunci, însă ai grijă de sufletul tău, te rog!

Și….. Petrecere frumoasă, alături de îngeri.

 Eu azi am să aprind o lumânare…

Nu-mi rămâne altceva de făcut…

De aici de pe pământ, gândul mă va umple de bucurie, de tristeţe, şi cu tăinuită grijă îmi voi ascunde „marea de lacrimi”…

Cu recunoștință,

Daniel GHEORGHE

02 iulie 2022

madalina-manole-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu o substanţă extrem de toxică. trupul neînsuflețit al regretatei soliste se odihnește în cimitirul Bolovani din Ploiești. În 2017 s-a stins și mama ei, Eugenia, iar în 2020 a murit și tatăl solistei, Ion Manole. Bărbatul a avut Covid și alte afecțiuni cronice. Ancheta în cazul Mădălinei Manole s-a desfășurat paralel cu situația ostilă din familie. Părinții și fratele regretatei Mădălina Manole i-au adus acuzații grave lui Petru Mircea. În 2013, cazul Mădălinei Manole a rămas clasat ca sinucidere. Aceasta a fost decizia magistraţilor, care au hotărât să nu mai redeschidă dosarul morţii artistei. Părinţii cântăreţei au fost cei care ceruseră redeschiderea cazului, nemulțumiți că anchetatorii nu au luat în considerare câteva probe din casa artistei.

Citește și: Costin Mărculescu și ipoteza sinuciderii. Mesajul cutremurător postat de actor: ”Mădălina Manole a ştiut ce face…”

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani! Fratele regretatei soliste a publicat imagini emoționante cu Petru jr.