Adela Popescu revine pe micul ecran mai repede decât se așteptau fanii. Ea va prezenta din nou emisiunea Vorbeşte Lumea, după ce la începutul anului renunţase temporar la acest proiect pentru a deveni mămică a treia oară.

Noul sezon al Vorbeşte Lumea va începe de luni, 30 august, de la ora 10:30, iar fanii o vor avea gazdă, în mod neașteptat pe Adela Popescu, care abia a devenit mămică a treia oară. Însă, din păcate, vedeta nu va mai face echipă cu bunul ei prieten Cove.

Adela Popescu va prezenta singură emisiunea. Gabriel Coveşeanu nu va mai face parte din acest proiect. Informaţia a fost confirmată de oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro.

cum a apărut Adela Popescu în emisiune. Vedeta a suferit un accidentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu.

Cove, şase ani la Vorbeşte Lumea

Gabriel Coveşeanu (Cove) a prezentat Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă. Cove l-a înlocuit atunci pe Răzvan Fodor.

El a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016, lună în care Adela Popescu s-a alăturat proiectului.

Ulterior, Adela Popescu a renunţat în două rânduri la acest proiect pentru că se pregătea să nască. Ea a fost înlocuită de Lora.

Recent, Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021. După plecarea Lorei, Cove a avut parte de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.