Familia mărită, după ce cuplul a înfiat o fetiță, India Roxana, de cinci ani, s-a mutat, pentru două luni, la Amsterdam, unde Dragoș Bucur are filmări pentru o nouă peliculă.

”Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viața într-o țară în care sper sa nu fie nevoie doar să #rezistăm. Pentru 2 luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate, rutina întreruptă, lucuri care sunt incomode, dar care, în același timp, te obligă să rămâi atent și prezent la ce se întamplă în jurul tău”, a scris Dragoș Bucur pe blog.

Familia Bucur e într-o continuă schimbare și e clar că nu e prietenă cu rutina. Cuplul renunțase de ceva vreme la traiul în oraș, mutându-se la țară, fetița cea mare, Sofia, în vârstă de 11 ani, a fost retrasă de la școală, ea fiind școlarizată acasă, în regim de homeschooling, iar în vară familiei s-a alăturat un nou membru, India Roxana, fetița adoptată de Dana și Dragoș.

În plus, cei doi și-au cumpărat o autorulotă și experimentează viața pe șosea.

Despre toate aceste schimbări a scris și Dana Nălbaru pe blog. ”Atunci când crezi că știi destule, viața face în așa fel și-ți arată cât de multe mai ai de învățat. Că niciodată nu e prea mult, prea destul. Fiecare experiență pe care o trăiești are darul de a-ți cizela sufletul, chiar dacă nu ești conștient de acest lucru.

Am învățat ca doar atunci când pornesc pe un drum pot afla ce se află la capătul lui, că unele drumuri sunt pline de culoare și altele gri, că unele-s în culori amestecate și că oricum ar fi trebuie să merg înainte. Și-am învățat să mă bucur de drumul în sine, să nu îmi mai fixez targeturi pe termen lung sau să îmi fie teamă de ce s-ar putea întâmpla pe parcurs.

Aventură în cinci

”4înaventură nu mai putea rămâne așa și ne-a luat ceva timp până să ne așezam sa facem modificarile de rigoare pentru 5înaventură. Ne bucurăm că suntem inspirație pentru unii oameni, sperăm într-un sens bun.

Spuneam că suntem cinci în aventură acum. Suntem noi:

Alina-Daniela, dar toți îmi spun Dana. Soțul meu, Dragos-George și unii îi mai spun, habar n-am de ce, Bogdan. Sofia, fata noastră de 11 ani. Kadri, băiatul nostru de 2 ani și jumătate. Și India Roxana, fetița noastră de 5 ani. Noi suntem împreună pe un drum pe care care nu știm ce surprize ne așteaptă, dar pe care vrem să-l facem cât se poate de frumos”, a scris Dana Nălbaru pe blog.

”Ce am mai făcut? Păi, am trecut cu bine 2017 și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta și pentru toate darurile pe care ni le-a dat. Ne dorim un 2018 liniștit și plin de veselie, cu multe locuri noi de văzut din autorulota noastră și nu numai, cu multe lecții de învățat și oameni buni.

Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoș filmează aici și am decis să venim cu toții pentru aproape două luni, atât cât durează filmările”, mai scrie fosta cântăreață pentru fani.

Vezi și Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur știe să citească la doar doi ani. Ce copii superbi au

Citește și: