Deși este una dintre cele mai cunoscute femei din România, o adevărată celebritate, viața Mirelei Vaida nu e deloc ușoară. Chiar cu o carieră frumoasă, care îi mănâncă foarte mult timp, vedeta are o viață de familie la fel de plină. Pentru mulți, cântăreața devenită om de televiziune pare un fel de Super Woman. Să nu uităm că Mirela Vaida este căsătorită și mamă a trei copii. Anul trecut, la vârsta de 37 de ani, aceasta și-a mărit familia cu încă un membru, un băiețel pe nume Tudor Ștefan.

Mirela Vaida mai are o fetiță de aproximativ cinci ani și un băiat care a împlinit recent patru ani.

Cu casa plină de copii mici, Mirela Vaida a decis că a venit un moment al schimbărilor: „Doamnelor și domnilor nici nu mai știu cum mă cheamă, trec printr-o transformare a copiilor, gata, îi fac bărbați, nu se mai poate!

Am mutat copiii singuri, în dormitorul lor.Gata, nu se mai poate! Până când să dorm cu ăla mic și ta-su cu ăla mijlociu, asta nu e familie, n-ai cum s-o ții așa la nesfârșit. Și dacă vine bona, nu vine bona, vine soacra, nu vine soacra, copiii depindeau de un adult să doarmă.

Și am zis gata, stop!Copiii dorm cu veioza aprinsă, ușile deschise, în camera lor. Vă dați seama că nu dormim niciunii, nici ei, nici noi, până ne învățam. Până atunci suntem praf și pulbere de nici nu mai știu cum mă cheamă! Dar nu mă las, vă zic peste două zile care pică primul”, a declarat vedeta cu umor, în stilul caracteristic.

”Dar dacă nu îi învățăm de mici să fie independeți, noi mamele de băieți, ce fel de bărbați creștem!?”, a încheiat hotărâtă Mirela Vaida.

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida din anul 2009, iar în 11 ani au devenit mai bogați cu trei copii.

Vezi și Mirela Vaida ni-l arată, în sfârșit, pe soțul ei: ”La banii tăi…”

Citește și:

Lavinia Pîrva, noi detalii despre micuțul Alexandru. Cu cine seamănă micuțul?

Marius Tucă, dezvăluiri halucinante despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus: ”La două săptămâni după ce am ieșit din spital, au început problemele”