Este și cazul actriței Scarlett Johansson, despre care nimeni nu a știut că e gravidă până luna trecută, când au apărut niște zvonuri. Vestea că a născut al doilea copil al ei, la 36 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Deși sarcina a fost ținută ”la secret”, vestea că familia s-a mărit a fost confirmată de reprezentanții actriței.

Alte detalii nu au mai fost oferite pe moment, dat soțul actriței a decis să dezvăluie numele micuțului, câteva ore mai târziu. ”Ok ok, avem un bebeluș. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult. Respectarea vieții noastre private ar fi foarte apreciată”, a scris Colin Jost pe rețelel de socializare.

Nu se știe când a născut actrița și probabil nici nu vor fi aoferite aceste detalii, câtă vreme nici despre sarcină nu s-a știut nimic.

Scarlett Johansson și Colin Jost au devenit părinți la nici un an de la căsătorie, care a avut loc în octombrie 2020, în cadrul unei ceremonii private. Înainte de nuntă, actrița și comediantul au fost într-o relație timp de 2 ani.

Jost a vorbit despre sentimentele sale pentru protagonista din ”Black Widow” și ”Her” într-o biografie publicată anul trecut.

În timp ce Colin a devenit tată pentru prima oară, Scarlett mai are o fiică de 6 ani, pe nume Rose Dorothy Dauriac, cu fostul ei soț, Romain Dauriac.

Citește și:

Cum arată iubitul tinerel al Angelei Gheorghiu. Instantanee din vacanța în Elveția. Ce mult o iubește!

Până la ce vârstă a fost domnișoară Nicoleta Luciu, acum mamă a patru copii. Cine a fost primul bărbat din viața ei