Will Smith și Jada Pinkett formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood: sunt căsătoriți din 1997 și au doi copii – Willow și Jaden, ce par să le calce pe urme.

 

Red Carpet Retro –  Premiere of Columbia Pictures „Bad Boys II”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși de-a lugul aniilor au apărut mai multe zvonuri că cei doi au o căsnicie deschisă și că întrețin relații sexuale și cu alte persoane cu acord partenerului. Ei au fost  surprinși pe picior greșit, dar   au negat de fiecare dată.

Cu toate acestea, cântărețul August Alsina a declarat într-un interviu că a avut o relație “de ani de zile” cu Jada și că o iubește. În plus, pretinde și că a avut binecuvântarea lui Will Smith.

August, în vârstă de 27 de ani, a mărturisit deși era mult mai mic decânt  Jada, care are 48 de ani, cei doi s-au înțeles foarte bine și Will Smith a fost de acord cu relația lor. “Am stat la o discuție cu Will Smith, care mi-a spus că mariajul lor s-a transformat într-un fel de parteneriat pe viață și mi-a dat binecuvântarea”, a spus cântărețul.

“Am dat tot ce am avut acelei relații, ani de zile. Îi port o dragoste imensă Jadei”, a mai adăugat acesta.

Mai mult, tânărul susține că a fost și în vacanțe împreună cu Jada și cu familia ei, în Hawaii și chiar l-ar fi însoțit și pe  pe covorul roșu la Bet Awards 2017 ca și cuplu.

 

August Alsina a mărturisit pentru Page Six  că cel care i-a făcut cunoștință cu Jada a fost ciar fiul ei și al lui Will Smith,  Jaden, 21 de ani. El l-a prezentat mamei sale în urmă cu cinci ani, în luna august.

Cum era de așteptat,  Jada a negat vehement declarațiile artistului. Potrivit Page Six, actrița susține că nua  avut nicio legătură cu August, că ea și soțul ei au un mariaj fericit și nu există nicio căsnicie deschisă între ei, așa cum s-a scris. În plus, Jada a precizat că nu se pune deloc problema unui divorț între ei.