Emma Fairweather, mama a doi copii, se afla într-un autoturism  Kia, al prietenei sale, care era la volan. În mașină cu ele se afla un bebeluș de 9 luni.

Femeia a fost rănită în urma impactului și s-a ales cu încheietura de la mâna stângă ruptă. Însă, acesta este revoltată că prințul nici măcar nu și-a cerut scuze pentru faptul că a băgat în spital două femei și un copil.

Emma susține că este șocată și îndurerată de faptul că prințul Philip nu și-a cerut scuze, potrivit Daily Mirror. Femeia susține că a fost îngrozită de accident și în urma impactului a crezut că a suferit răni mai grave.

Emma Fairweather este  nemulțumită de faptul  că prințul nu și-a cerut scuze

Emma Fairweather sustine ca nu a fost contactată de reprezentantii Casei Regale britanice, deși aceștia au dezvăluit că i-au ‘scris în privat și i-au urat toate cele bune’.

Printul Philip, care se afla într-un Land Rover,  a mărturisit că a fost orbit de soare și din acest motiv a intrat în mașina în care se aflau cele două femei. Cu toate acestea, Emma spune că în acea zi erau nori pe cer și nici urmă de soare. „Sunt norocoasă că am scăpat cu viață. Prințul Philip nici nu și-a cerut scuze. Accidentul putea fi mai grav. Printul Philip i-ar fi spus unui martor că soarele l-a orbit, dar nu este adevărat, afară era înnorat”, a declarat Emma.

„Ador familia regală, dar am fost ignorată și respinsă, deși sunt în dureri mari. Ar însemna totul pentru mine dacă prințul Philip și-ar cere scuze, dar nici nu cred că îi pare rău. Le-a fost așa greu lui sau reginei să-mi trimită un buchet de flori cu un bilet semnat de ei?”, a mai spus femeia.

Cu toate acestea, după ce Emma a dezvăluit aceste detalii în presă, Regina a intervenit imediat și și-a pus angajații să o sune. Astfel, femeia a fost contactată imediat de o angajată a reginei, care i-a transmis cele mai calde urări și însănătoșire grabnică. Ba mai mult, aceasta i-a menționat că scuzele sunt atât din partea reginei, cât și din partea prințului consort.

Citește și: