Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău devine din ce în ce mai urât. Cei doi au avut o nouă înfățișare la tribunal, pentru un nou termen al procesului, iar artista a fost dată afară din sală după o ieșire necontrolată.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău fac acuzații dure unul la adresa celuilalt. În timp ce artita susține că soțul ei o jignește pe ea și pe copii, afaceristul susține că artista nu i-a permis timp de o lună de zile să își vadă copiii! În fața tribunalului, cei doi foști soți au acordat interviuri separate pentru Antena Stars, în care fiecare și-a expus partea de adevăr.

“Am vrut un an să ne întelegem pentru copiii noștri. Și săptămâna trecută mi s-au adresat jigniri, însă în momentul în care se adresează jigniri copiilor, nu le mai suporți. Pur și simplu, are dereglări de comportament. Le știu din timpul căsniciei.

Gabi Bădălău susține că artista nu l-a lăsat să-și vadă copiii

La început pentru că au pus presiune și ca orice mamă devii sensibilă. Am avut puțină teamă pentru că mereu îmi spunea că îmi va lua copiii. Am mesaje în acest sens. Eu nu vreau să le arăt niciodată pentru că evit asta pentru copilașii noștri. Ele sunt depuse la dosar și aș vrea ca instanța să ia deciziile corecte.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Ce trebuia să fie un termen in proces s-a transformat într-un circ total, iar asta după ce artista a fost dată afară din sala de judecată pentru că a intervenit atunci când martorul adus de fostul soț depundea jurământul.

”Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună ”Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus: ”Așa să mă ierte Dumnezeu”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău s-a arătat satisfăcut de reacția judecătoarei de „a o invita afară” pe Claudia Pătrășcanu, după intervenția făcută. Mai mult de atât, afaceristul a mărturisit că este fericit pentru că, în sfârșit, își poate vedea copiii cu care nu s-a putut intâlni mai bine de o lună din cauza fostei soții, acuzând-o pe aceasta de nerespectarea hotărârii judecătorești în ceea ce privește programul de vizită.

”Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească”, a declarat Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

În apărarea ei, Claudia Pătrășcanu a declarat că micuții au fost bolnavi, ăsta fiind motivul principal pentru care nu s-au putut întâlni cu tatăl noi, nicidecum pentru că nu a vrut să îi lase pe aceștia să îl vadă.

”Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine”, a mai adăugat artista.

Citește și:

Cum arăta Laura Cosoi brunetă. E de nerecunoscut! Nici nu zici că e ea!

Vedeta, mama a doi copii, recunoaște că și-a mărit sânii. O avantajează?