Divorțul dintre actorul Ioan Gruffudd și soția sa devine din ce în ce mai urât. Actrița Alice Evans își acuză soțul că a înșelat-o timp de trei ani cu cea mai bună prietenă a ei, Bianca Wallace, cu care formează și în prezent un cuplu.

Ioan Gruffudd (48 de ani) și-a părăsit soția după 20 de ani de relație. Nu a contat că au împreună 13 ani de mariaj și două fiice, ci și-a asumat relația pe care o are cu Bianca Wallace, în vârstă de 30 de ani. Actorul a publicat o poză cu noua iubită pe Instagram, alături de mesajul: „Mulțumesc că mă faci să zâmbesc din nou, Bianca Wallace”.

Însă, acum nevasta actorului din „Titanic” face noi dezvăluiri, în văzul tuturor, pe rețelele de socializare, fiind șocată se pare că pe cea care i-a furat soțul o considera prietena ei, actrița australiană Bianca Wallace.

„Aseară, după ce am aflat că o persoană pe care o credeam prietenă, de fapt, nu e”, a scris Alice, alături de o poză cu ea, în care pare plânsă.

”Se pare că soțul meu, după doi ani de zile în care mi-a spus că sunt o persoană rea, că nu-l mai atrag, că nu mai vrea să fie cu mine, că își dorește doar să fie pe platourile de filmare…de fapt a fost într-o relație de trei ani de zile pe la spatele nostru. Mult noroc, Bianca.”, a scris Alice pe Twitter.

Evans a recunoscut că îi este foarte greu să treacă peste infidelitatea soțului ei, dar și trădarea prietenei sale.

„Am fos împreună 20 de ani. Vorbeam zilnic, de cel puțin trei sau patru ori. El a fost cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche. Nu știu cum să trec peste. O voi face, dar în acest moment nu am nicio idee cum”, a mai scris ea.

Îndrăgita actriță a anunțat la începutul anului că soțul ei a părăsit-o. Ea a făcut publică o imagine în care apare o inimă frântă, mărturisind cu mare suferință că nu crede că soțul ei se va mai întoarce acasă. Acesta a părăsit-o după 20 de ani de relație, spunându-i că nu o mai iubește, iar apoi a plecat de acasă.

Citește și: A fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

”Vești proaste. Soțul meu iubit, sufletul mereu pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia începând de săptămâna viitoare. Eu și fiicele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ne-a dat niciun alt motiv, ci ne-a spus că ”nu mă mai iubește pe mine”. Îmi pare atât de rău.”, a scris Alice pe Twitter.

aliceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ulterior, Alice a aflat de pe internet că Ioan a depus actele de divorț.

”Nu am nimic de spus decât să vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla așa ceva. Încă lupt, pentru că îmi iubesc copiii și încă îl iubesc pe el. Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui și habar n-am de ce. Nu-l văd întorcându-se înapoi la noi. Durerea este chinuitoare, dar sunt mai puternică decât un bou și, deși plâng toată ziua când nu mă văd copiii mei, noaptea adun cifre și planific viitorul pentru noi”, a mai spus Alice.

Ioan Guffudd, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Titanic” și “Fantastic Four ”, se află în Australia de câteva luni, aflându-se la filmările pentru drama ”Harrow”, potrivit The Sun.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare de ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice împreună, născute în 2009 și în 2013.

Citește și:

„Nu am crezut că o să fie iubirea tinereții mele”. Cine este bărbatul care i-a frânt inima lui Theo Rose

Abia s-a despărțit de soț și se mărită! Cum a fost cerută de soție Anda Adam: ”Ca într-un film, am plâns de bucurie” Pozele sunt spectaculoase!