Un film documentar prezentat de postul public France 3 face noi dezvăluiri despre comportamentul actorului faţă de fiul său cel mare, Anthony Delon. Olivier Rajchman, biograful actorului francez, declară în acest documentar că „pentru a face parte din cercul apropiaţilor săi şi pentru a-i întări pe propriii săi copii, era necesar ca prietenii şi fiii săi să fie adoptaţi de câini”. Așadar, Anthony își acuză tatăl de rele tratamente, spunând că  acesta apela la metode foarte dure pentru educarea lor. Acesta a precizat că marele actor l-ar fi închis, pe vremea când era doar un copil,  de mai multe ori în cuşca câinilor pentru „a-l întări” în faţa vieţii.

Anthony DelonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fiul cel mic al lui Alain Delon își descrie tatăl ca un om violent

 

Alţi martori şi biografi ai lui Alain Delon au făcut declaraţii de acelaşi gen. „Era vorba de a-l întări pe fiul său. Să-l pregătească pentru greutăţile care îl aşteaptă în viaţă, care este întotdeauna aspră”, au declarat aceștia, potrivit Agerpres.

Anthony şi Alain Delon au relaţii care frizează duşmănia. Tată şi fiu au ajuns la tribunal, Alain Delon cerându-i chiar fiului său să renunţe la folosirea numele de familie în cariera lui de actor.

În documentarul difuzat de France 3, Delon nu confirmă şi nici nu dezminte faptul că şi-a închis unul dintre copii în cuşca câinilor.

 

Fiul cel mic al actorului, Alain Fabien (25 de ani), a declarat și într-un interviu în Vanity Fair că se simte un copil abandonat și că nu a avut niciodată o familie. „O familie? Mai mult decât o familie, părinții mei mi-au fost mereu cei mai mari dușmani. Niciodată nu am avut o viață normală, și nu voi avea niciodată. Caut încă metode să-mi fac un trai departe de ei”, a declarat acesta, precizând: „Nu am o casă, contul meu bancar e gol, și totuși sunt fiul al celui mai mare star al cinematografiei franceze: un bărbat bogat care m-a abandonat”, a declarat Alain, pe vremea cânda vea doar 18 ani.

Mai mult, el a mărturisit și în alte interviuri că tatăl lui era un om violent și se purta foarte urât cu mama lui, Rosalie van Breemen. „Tatăl meu a fost violent cu mama mea. A avut opt coaste rupte și i-a spart nasul de două, dar merita. De câte ori era violent cu ea, mă gândeam că Dumnezeu o pedepsește cu pentru răutatea ei”, a povestit Alain Fabien, precizând însă că tatăl lui putea să fie și mai rău de atât.

Citește și: