Starul din serialul „Suits” a fost nevoită să renunțe la filmările de la serialul care a consacrat-o pentru că sarcina sa este destul de avansată. Este deja gravidă în trei luni, potrivit  revistei americane OK!. Potrivit unor surse, regina s-a supărat foarte tare pe prințul Harry și de aceea cei doi îndrăgostiți au venit la o întâlnirea urgentă la palatul Buckingham să vorbească cu Suverana. În urma discuției, cei trei au decis ca nunta lui Harry cu Meghan să aibă loc cât mai curând.

„Este neașteptat să spun, dar  un copil în afara căsătoriei ar crea un adevărat scandal în familia regală, fapt pentru care Harry și Meghan se grăbesc să-și facă o familie. Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a spus sursa.

OK magazineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Ce schimbare spectaculoasă! Ozana Barabancea, apariție de senzație la „Te cunosc de undeva”

Regina discută cu consilierii regali despre cum vor gestiona această situație

Cu toate acestea, mezinul familiei regale, în vârstă de 33 de ani, este mai fericit ca niciodată chiar dacă a încălcat protocolul. În plus, deși regina le-a spus că situația lor nu este prea plăcută și că au dezamăgit-o profund, la final i-a zis că îi va susține și va fi alături de ei. „Acum, depinde de ea să se consulte cu consilierii regali despre cum vor gestiona această situație și când vor anunța nunta”, a mai spus sursa pentru revista menționată.  Meghan l-a preezentat deja pe Harry părinților ei, iar acum roșcovanul o învață chiar el pe frumoasa sa iubită regulile protocolului regal și etichetele.

Așadar, familia regală nu se va mări doar cu un încă un bebeluș, cel al lui Kate și al prințului , ci cu doi.

 

Citește și: